Gespecialiseerd in Botox behandelingen en injectables

De Amstelzijde Kliniek. Waar vind je ons?

De Amstelzijde Kliniek voor Botox en injectables ligt aan de rand van Ouderkerk aan de Amstel en Amstelveen, op een van de meest idyllische locaties van Nederland. Via de ring rond Amsterdam gemakkelijk en snel te bereiken.

Amstelzijde Kliniek Amstelveen van dokter HortogluAmstelzijde Kliniek, Amstelzijde 31, Amstelveen

De Amstelzijde Kliniek Amstelveen, vlakbij Amsterdam

Aan de Amstelzijde zijn er meerdere bekende restaurants zoals restaurant Loetje aan de Amstel, Het Deurtje en het Jagershuis, allemaal op loopafstand. De combinatie van oer-Hollandse landelijkheid en de drukte van de steden Amstelveen en Amsterdam op nog geen 2 kilometer afstand is uniek te noemen.

De Amstelzijde Kliniek, bereikbaarheid en parkeergelegenheid

De bereikbaarheid van onze kliniek is prima. Dankzij onze centrale en rustige ligging zijn wij optimaal bereikbaar. Op een afstand van ca 200m, is er voldoende gratis parkeergelegenheid en aan het begin van de Amstelzijde is een grote, betaald parkeerplaats.

Kennis, kunde en vele jaren ervaring in de Amstelzijde Kliniek

De Amstelzijde Kliniek opende haar deuren in de huidige opzet in 2009, met dokter Hortoglu als arts directeur, hij heeft ruime expertise op het gebied van cosmetische geneeskunde. Op dezelfde locatie heeft  drs. H. Hortoglu al langere tijd onder de vlag van Perfect Age gewerkt. Daarvoor heeft dokter Hortoglu veel kennis vergaard gedurende de jarenlange staat van dienst in de zeer gerenommeerde kliniek Medisch Centrum Scheveningen, de voormalige kliniek van dokter Schoemacher.

Een nieuw begin in de Amstelzijde Kliniek

Onder de bezielende leiding van arts/directeur dokter Hayri Hortoglu is het pand aan de Amstelzijde recentelijk nieuw leven ingeblazen en prachtig verbouwd en met ruim 20 jaar ervaring in de Cosmetische Geneeskunde is Dokter Hortoglu inmiddels een autoriteit op zijn vakgebied! Hij houdt zich dagelijks bezig met het uitvoeren van cosmetische behandelingen en het up to date houden van zijn kennis.

laserbranche

De Amstelzijde Kliniek wil de drempel laag houden

Er is bewust gekozen voor een kleine opzet van de kliniek.  De Amstelzijde Kliniek vindt het belangrijk dat mensen zich prettig en gewaardeerd voelen. Een cliënt/patiënt mag nooit het gevoel krijgen dat hij of zij een nummer is!

Wij van de Amstelzijde Kliniek willen onze cliënten warm onthalen en van de beste, persoonlijke adviezen voorzien. U bent tenslotte uniek!

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?