Ervaringen van cliënten

Migraine behandeling, ik ben een ander mens

Wil laten weten dat de antimigraine behandeling die ik bij Drs. H. Hortoglu heb ondergaan geweldig werkt, ik sta zonder hoofdpijn op!!!!Mijn leven bestond uit dagelijkse hoofdpijn en de bestrijding ervan, ik sliep slecht door de migraine die bijna iedere dag wilde doorbreken.Nu, na de behandeling heb ik een compleet ander leven, en ben ik een ander mens
Dank!

Imana van der Meijden 3 maart 2014

Altijd gezellig!

Altijd gezellig tot het moment van prikken. Maar ik ben altijd blij als ik op weg naar huis ga. Dank je wel!

Susan, 18 februari 2014

No any other doctor in the whole world

We wouldn’t go to any other doctor in the whole world! Dr. Hortoglu is our Hero!! Looking into the mirror is a “happy” event these days!

J&J 17 februari 2014

Super mooi geworden mijn lippen

Hartstikke bedankt voor de lipvergroting. Ik ben er heel blij mee. Het is super mooi geworden! De behandeling viel mij heel erg mee.

Maxime 15 februari 2014

Super

Beste alle, Altijd weer super om hier te zijn! Bedankt en tot de volgende keer.

Peter 15 februari 2014

Meedenken

Dank voor al het “meedenken” en de voorlichting/begeleiding naar de behandeling(en). Mede door een gastvrije ontvangst door Lies!!!

Anne 14 februari 2014

Tevreden

Altijd weer zeer tevreden!

Jo, 14 februari 2014

Klaar voor Valentijn!

Blij mee en klaar voor Valentijn!

Katja, 14 februari 2014

Subtiel

Zorgzaam, subtiel, zorgvuldig

Birgitte , 18 februari 2014

Je wordt er blij van!

Het is soms wat gevoelig, maar je wordt er wel blij van als je geweest bent. Bedankt weer Hayri Hortoglu!

Errol, 13 februari 2014

Opknapbeurt

Bedankt voor de opknapbeurt!

Petra, 13 februari 2014

Deskundigheid

Bedankt voor je deskundigheid en luisterend oor naar mijn wensen. Samen komen we altijd tot het beste resultaat.

Xxx Liana 6 februari 2014

Vertrouwen vind ik heel belangrijk

Elke keer als ik hier de deur uitloop ben ik weer heel erg blij! Dr. Hortoglu neemt de tijd, luistert naar wat je veranderd wilt hebben en geeft z’n mening. Je bent geen nummer maar iemand die hij graag aan alle wensen wil voldoen. Heel fijn! en daarom kom ik ook steeds weer terug! Vertrouwen vind ik heel belangrijk!

Katrina, 6 februari 2014

Botox behandeling wenkbrauwen liften

Van de week ben ik weer bij drs. Hortoglu in de Amstelzijde kliniek in Oudekerk aan de Amstel geweest. Hier ben ik al meerdere keren geweest voor een botoxbehandeling. Vanwege de afstand ben ik een keer in mijn eigen omgeving naar een ander dokter geweest. Nou daar ben ik van teruggekomen. Ik was een hoop geld kwijt, voelde mij niet op mijn gemak en was niet tevreden. Toen dacht ik ach ik word een dagje ouder en ik moet er maar aan wennen dat ik rimpels heb. Ik ga niet meer. Nou daar ben ik wel van terug gekomen. Ik had een vermoeide zorgelijk uitstraling door de rimpels in mijn voorhoofd, de kraaiepootjes en mijn hangende mondhoeken en heb toch weer een afspraak bij drs. Hortoglu gemaakt. Hij luistert eerst naar wat je wil en kijkt goed naar je gezicht voordat hij gaat behandelen. Hij heeft 1 zone voor mijn voorhoofd berekend, maar verdeeld het over je hele voorhoofd zodat het een natuurlijk resultaat geeft en mijn wenkbrauwen nu gelift zijn. Nu een paar dagen later kan ik het resultaat al goed beoordelen. Mijn zorgen op mijn voorhoofd zijn verdwenen en mijn mondhoeken staan weer vrolijk. Als ik nu in de spiegel kijk zie ik dat de vermoeidheid is verdwenen. Ik heb hier weer een onwijse boost van gekregen (en die had ik echt hard nodig). Dus iedereen. Het is inderdaad waar, als je in de spiegel kijkt en de vermoeidheid is verdwenen krijg je echt energie. Ik wacht nooit meer zo lang.

Ria, 18 juni 2013

Lachrimpels

Ik ben schoonheidsspecialiste en HAD lachrimpels tot in mijn haargrens. Nu lach ik met lachrimpels die op mijn oogkasrand eindigen. Nog steeds een stralende lach maar nu ook mooi om te zien van opzij. Ik ben goed en duideljk voorgelicht voor de behandeling en heb de behandeling als bijna pijnloos ervaren. Zelfs de rimpeltjes die op mijn neusbrug zijn ingespoten voel je bijna niet. Op aanraden van een huidtherapeut en na wat zelfstudie, heb ik gekozen voor drs. HORTOGLU. Ik ben erg te spreken over het resultaat. Drs HORTOGLU heeft in de behandeling voor de kraaienpootjes ook een kleine spuitje boven mijn linker wenkbrauw gezet en nu staan na 40 jaar mijn wenkbrauwen even hoog! Kortom ik ben heel blij met de behandeling!! En kom nu al 2 jaar elke 5 maanden bij hem.

Groet Esther Esther van Westerlaak 18 april 2013

Niets geen plastic gezicht

Ik heb afgelopen week een restylane behandeling bij drs.H.Hortoglu ondergaan. Het ging om de variant restylane subQ waarbij ingevallen wangen, maar ook verlies van volume rond neus en mond wordt bijgewerkt. Dit doe ik nu al voor het derde jaar, het blijft telkens een jaar zitten en moet dan weer even bijgewerkt worden. het resultaat is verbluffend, ik zie er veel uitgeruster en mooier uit, de trekjes die je krijgt als je ouder wordt,vermoeidheid maar ook stressverschijnselen zijn nu weer verdwenen. Ik vind het knap dat iemand zo goed kan inschatten hoe de mimiek in het gezicht werkt, dit kan verfraaien zonder dat je persoonlijkheid wordt aangetast. Niets geen plastic gezicht maar gewoon mooi ouder worden. H.Hortoglu heeft ook botox in mijn frons en in het voorhoofd gespoten waarbij mijn mimiek nog goed werkt, ook hier weer die natuurlijke look! Hij luistert echt naar de wensen die je hebt. De behandeling is niet pijnlijk en met een half uurtje sta je weer buiten. Volgend jaar ben ik weer van de partij!

Caroline 7 februari 2013

Schoonheidsgeheim

Nora, 1 okt. 2015

Heerlijk om er weer iets jeugdiger uit te zien en dan te horen; wat is jouw schoonheidsgeheim?! Werkzaam in een parfumerie, 58 jaar en dan te kunnen zeggen; door goede verzorging en door mijn toparts Drs. Hayri Hortoglu!
Dank!

Mini face lift

J.P. Noordman oktober 2015

Beste Hayri,
Ben uitermate tevreden over mijn 'Macs' mini face lift! Zag aanvankelijk erg tegen de operatie op, maar werd enorm op mijn gemak gesteld door het behandelteam.
Wat ik erg fijn vond is het kleinschalige en daardoor het persoonlijke contact dat ik had met de chirurgen. Een absolute aanrader!! Ik ben er erg blij mee!

Dankbaar

een fan, 16 september

Beste Hayri,
Ben je erg dankbaar voor het verhelpen van mijn migraine, na een heftige tijd van pijn, nu pijnvrij!
Liefs je fan

Fronsrimpel

3 sept. 2015 FEM

van mijn fronsrimpel af! Top!

Trots

David, 1 sept 2015

Ik ben supertrots op het resultaat! Dank voor alles

Helemaal tevreden

1 sept. 2015, Farya

Ik ben weer helemaal tevreden, bedankt!
Tot over 3 maanden!

Toppie

28 aug. 2015, Julien

Top arts, altijd tevreden. Toppie, bedankt voor alles!

Perfect!

Guus, juli 2015

Perfect, het is weer gelukt! Dank voor de mooie lippen!

ooglidcorrectie

9 juli, Jolande

Voor ooglidcorrectie geweest, wat viel dat mee en wat een mooi resultaat nu na een week al! Jammer dat ik het niet jaren eerder gedaan heb en er zo tegenop zag. Absoluut niet nodig, zo gedaan, geen pijn en mooi resultaat

Maatwerk

2 juli 2015, Margie

Altijd super tevreden met het mooie maatwerk van dr. Hortoglu. Niet teveel en het blijft natuurlijk, precies wat ik wil! Ik stuur iedereen hierheen!

neuscorrectie

16 juni 2015, Tessa

Erg tevreden met mijn neuscorrectie( fillers), mijn tweede keer

Aandacht

Renate 15 juni 2015

Dank voor de aandacht, professionaliteit en mooie resultaat!!!

de Beste

juni 2015, Sarah

Hij is de Beste in rimpels te laten verdwijnen!

Wikken en wegen

Richard, 11-5-2015

Na lang wikken en wegen toch de stap genomen. Voelde me meteen op mijn gemak bij Dr. Hortoglu. Uitstekend consult en hij heeft exact maatwerk geleverd!

Super Goed

Alice, 30/4/2015

Bedankt, ben er echt blij mee!

Ging top!

17-4-2015, Anne-Lien

Hayri bedankt!

Top arts

Dinie en Hetty 3-4-2015

Top arts, de beste Nederland!

Zenuwachtig

13-03-2015, T.W

Heel zenuwachtig was ik voor de neusfillers. Wat heeft drs. H. Hortoglu mij gerustgesteld en goed behandeld.
Ik ben héééél erg blij!!!

5 jaar

05-03-2015

Al 5 jaar super tevreden!