Marit van Boldrik, huidtherapeute

Marit van BoldrikNa haar afstuderen als huidtherapeute aan de Hogeschool Utrecht, werkte Marit van Boldrik voor verschillende privéklinieken. In die jaren deed ze veel ervaring en kennis op, van met name IPL-, laserbehandelingen en huidverbeterende behandelingen. Marit voert haar werk als huidtherapeute met veel toewijding en precisie uit. Duidelijke en eerlijke voorlichting staan hierbij centraal. Het contact met de cliënt en het resultaatgericht werken, geven haar als huidtherapeut veel voldoening.

Sinds 2014 is Marit ook werkzaam als klinisch trainer. Zij biedt therapeuten en specialisten die met lasers werken, klinische ondersteuning door middel van trainingen, workshops en nascholingen.

Met de komst van Marit zijn wij binnen Amstelzijde Kliniek nog beter in staat een compleet behandelplan voor u op te stellen. Verschillende therapieën en behandelingen door onze specialisten, leiden naar onze mening tot het mooiste resultaat.

Wat is een huidtherapeut?

Een huidtherapeut heeft een vierjarige HBO-opleiding Huidtherapie gevolgd. De studie zorgt voor degelijke kennis van medisch-biologische en therapeutische aspecten van de huid. De titel huidtherapeut is een beschermde titel, vastgelegd in de Wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (wet BIG, artikel 34).
Een huidtherapeut behandelt mensen met een huidziekte of beschadigde huid. Het doel van een huidtherapeutische behandeling is het opheffen, verminderen of voorkomen van een stoornis of beperking als gevolg van een huidaandoening. Daarnaast worden ook cosmetische behandelingen uitgevoerd. Jarenlang konden mensen alleen bij de huisarts, dermatoloog of plastische chirurg terecht. Door de ontwikkeling van het beroep Huidtherapie zijn de mogelijkheden sterk uitgebreid.

Kwaliteit en deskundigheid

Marit van Boldrik is lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici. Iedere vijf jaar vindt er een herregistratie plaats waardoor de kwaliteit en deskundigheid van behandelaars worden gewaarborgd. Daarnaast is ze lid van de Dutch Aesthetic Laser Association (DALA), de Nederlandse beroepsvereniging die zich inzet voor de kwaliteit van laser-, licht- en op energie gebaseerde behandelingen. Door het volgen van bij- en nascholingen houdt Marit haar kennis up- to-date.

In een gratis en vrijblijvend consult, worden alle mogelijkheden en de daaraan verbonden kosten besproken. Helder en eerlijk. In samenspraak met u wordt een behandelplan op maat opgesteld.
Om de best mogelijke huidzorg te bieden, werken wij bij Amstelzijde Kliniek met geavanceerde IPL- en lasersystemen en hoogwaardige producten.

Wilt u contact met Marit van Boldrik?