Monique ten Bruggencate

Na het behalen van de STIVAS diploma’s schoonheidsspecialiste A en B in 1982 en 1983, werd Monique ten Bruggencate gevraagd om als accountmanager en trainster te komen werken bij een leverancier van medische en cosmetische producten. Door het voortdurend blijven volgen van cursussen over de gehele wereld, met name op het gebied van huidverbetering en anti-aging technieken, heeft Monique zich ontwikkeld tot een vooraanstaand huidspecialiste. Bij onze microdermabrasiebehandelingen werkt Monique met een door haarzelf ontwikkelde methode, die zich de laatste tien jaar heeft bewezen als zeer effectief.

REVIDERM

Bij Amstelzijde Kliniek werkt Monique met het Reviderm huidverbeteringssysteem. Reviderm is een Duits ‘cosmeceuticals’ merk, dat cosmetische met farmaceutische ingrediënten combineert; cosmeceuticals gaan een stapje verder dan cosmetica.

Onze huidspecialiste adviseert u graag over wat voor u de meeste geschikte behandeling is en welke thuisverzorging daarbij past, voor het beste resultaat. Tijdens onze voordelige kennismakingsbehandeling kunnen wij in overleg met u een behandelplan maken volgens het 4-stappenplan, waarbij resultaat gegarandeerd is. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent en wat voor u de mogelijkheden zijn om er stralend uit te zien.

Wilt u contact met Monique ten Bruggencate?