Regelmatig in de media te vinden over tevreden klanten

Winactie Amstelzijde Kliniek

Mooi zijn, mooi blijven of net een beetje mooier worden? Nu met korting!

Win een fillerbehandeling t.w.v. 750 euro met Restylane.

Wat kan ik winnen?

Een behandeling naar keuze t.w.v. 750 euro met Restylane en/of botuline toxine.

Ons cadeau voor jou!

– Een waardebon van 100 euro op een Restylane behandeling.
– Een waardebon van 50 euro op een botuline toxine behandeling.

Hoe maak je kans?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  in het formulier rechtsonder. Iedereen die zich inschrijft voor onze nieuwsbrief en dus voor de waardebonnen maakt automatisch kans om een behandeling naar keuze te winnen t.w.v.750 euro.

Volle lippen

Natuurlijk mooier met Restylane fillers

Restylane fillers kunnen worden gebruikt om rimpels en fijne lijntjes te vervagen, lippen te vergroten of te accentueren en het gezicht meer volume en mooiere contouren te geven. Wat u ook wilt, met onze Restylane-producten bereikt u uitstekende resultaten.

Restylane is veilig product met een natuurlijk en direct resultaat. Restylane bestaat uit hyaluronzuur, een lichaamseigen product, wat op natuurlijke wijze volledig door het lichaam wordt afgebroken.

restylane_gezicht

Botuline toxine tegen fronsrimpels

Met onze botuline toxine behandelen we de fronsrimpels. Door deze rimpels te behandelen haal je vermoeidheid uit het gezicht en krijg je een rustige en frisse uitdrukking in het gezicht. Na circa 4 maanden kun je de behandeling zonder problemen herhalen.

Botox

Dokter Hayri Hortoglu

Alle behandelingen worden uitgevoerd door dokter Hayri Hortoglu, cosmetisch arts en directeur van de Amstelzijde Kliniek. Met inmiddels 14 jaar ervaring in de cosmetische chirurgie voert hij dagelijks met grote passie voor zijn vak cosmetische behandelingen uit. Goed luisteren naar de verlangens van de patiënt staat voor hem centraal. Cliënten zijn voor mij geen dossiers maar mensen. ’Zijn motto? “Wat mooi is, mooi houden. En wat minder mooi is, verbeteren…” 

Hayri Hortglu_1