Liquid facelift met fillers

Een liquid facelift, een “vloeibare” facelift, is een behandelmethode waarbij het gezicht als één geheel wordt benaderd. Een liquid facelift kan het effect van een traditionele, operatieve facelift benaderen. Bovendien kan een liquid facelift het mogelijk maken een chirurgische facelift uit te stellen.

Bij een liquid facelift worden niet de individuele rimpels aangepakt, maar worden de contouren en het volume van het gelaat hersteld. Een gerichte aanpak, die maakt dat het gezicht weer ontspannen en jeugdiger oogt. Bij Amstelzijde Kliniek staat ook bij een liquid facelift een natuurlijk resultaat voorop. Niet strakgetrokken, niet opgeblazen, wél fris, uitgerust en jeugdig.

Veroudering van het gezicht door volumeverlies

Het is een misverstand te denken dat alleen rimpels een gezicht ouder maken. Naarmate de jaren verstrijken verliezen we onze jeugdige, volle contouren; het bot slinkt, het volume neemt af en de huid wordt slapper. Misschien niet de meest charmante vergelijking, maar denk aan een appel die te lang op de fruitschaal is blijven liggen: na verloop van tijd verdwijnen het vocht en het volume uit de vrucht, waardoor de appel zal verschrompelen en er rimpelig uit gaat zien.

Amstelzijde-Kliniek_Crop bij een liquid facelift met fillers

Liquid facelift met fillers, een facelift zonder operatie

Waar bij een traditionele facelift de verslapte huid wordt strakgetrokken, wordt bij een liquid facelift het volume hersteld door middel van fillers, in de gebieden van het gelaat waar het volume verloren is gegaan. Door op een aantal strategische punten in het gezicht het volume terug te brengen, wordt de huid gelift, wordt de huid wat strakker, verzachten de rimpels en komen de jeugdige, volle contouren terug. Het geeft een natuurlijk resultaat, er is geen narcose nodig, er is geen risico op littekens en er is een zeer korte hersteltijd. Het verschil met de andere behandelingen bij Amstelzijde Kliniek, is dat de liquid facelift een uitgebreidere behandeling is, die meer tijd vergt en waarbij een grotere hoeveelheid fillerproducten wordt gebruikt.

bij een liquid facelift met fillers

Liquid facelift met fillers na een operatieve facelift

Het komt voor dat een gezicht na een traditionele, operatieve facelift nog steeds niet de gewenste uitstraling heeft gekregen. De huid is wel strakker, maar het gezichtsvolume is niet hersteld. Een liquid facelift, om het gezicht ná een traditionele facelift opnieuw te vormen met behulp van fillers , is een behandeling die bij Amstelzijde Kliniek steeds vaker wordt uitgevoerd.

bij een liquid facelift met fillers

Wilt u meer informatie over een liquid facelift of een afspraak maken bij Amstelzijde Kliniek in Amstelveen, bel ons dan op 020 472 38 88.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?