Kincorrectie

Rimpels, deukjes en putjes in de kin, die ontstaan als je je mond sluit of als je praat, kunnen nogal ontsierend zijn. Ze geven het gelaat een onrustige, “rommelige” aanblik. De putjes worden veroorzaakt door spieractiviteit in de kin. Als je pruilt, dus als je je onderlip uitsteekt, worden de putjes en deukjes zichtbaar en ook ontstaat er een horizontale rimpel op de kin.

Hoe ontstaan rimpels en putjes in de kin?

Rimpels en putjes in de kin ontstaan door spiertjes die naarmate we ouder worden, wat korter worden. Door veelvuldig gebruik worden de spiertjes steeds krachtiger. De spiertjes trekken van binnenuit aan de huid, met putjes en lijntjes als gevolg

Kincorrectie

Hoe ontstaan de rimpels en putjes in de kin

Door een behandeling met botox vermindert de spierspanning in de kin en trekken de spiertjes minder aan de huid, waardoor de huid op de kin weer rustig en egaal wordt.

Kincorrectie met fillers

Een behandeling met Botox of Azzalure zal de spierspanning verminderen. De spiertjes worden minder krachtig en trekken dus minder van binnenuit aan de huid waardoor de huid rustiger en egaler wordt. De rimpels en putjes in de kin verminderen aanzienlijk.  De kin ziet er weer ontspannen en gladder uit.

Behandeling met fillers in de kin

Als de horizontale rimpel op de kin te diep is of als er andere ontsierende lijntjes ingesleten zijn, kunnen deze worden behandeld met een op het lichaamseigen hyaluronzuur gebaseerde filler. Resultaat: een ontspannen, gladde kin. Een wereld van verschil.

Met injectables is er veel te doen aan een kin met rimpels, deukjes en putjes. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel ons op 020 472 38 88 voor meer informatie.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?