Huidverbetering met laser- en IPL behandelingen

Bij Amstelzijde Kliniek bieden wij u nu ook laser- en IPL behandelingen aan. Onze huidtherapeut maakt gebruik van geavanceerde, veilige en zeer doeltreffende laserapparatuur. Met de Icon en de Elite+ van Cynosure, zijn wij in staat huidverbeterende- en huidverjongende behandelingen toe te passen.

laserbranche

Icon

De Icon van Cynosure is een zeer uitgebreid systeem voor allerlei esthetische behandelingen. De Icon is uitermate geschikt voor de behandeling van lijntjes en rimpels, verslapping van de huid, grove poriën en grove huidstructuur, pigmentverstoringen, zonbeschadigde huid, storende vaatjes, (acne)littekens, doffe en grauwe huid, verslapte, verouderde huid van het lichaam en de handen, ouderdomswratjes, brandwonden en striae.

Elite+

De Elite+ van Cynosure is een zeer krachtige en effectieve laser. Door de combinatie van de Alexandriet laser (755 nm) en de Nd:YAG laser (1064 nm) is het mogelijk alle huidtypen en huidskleuren optimaal te behandelen. De Elite+ is uitermate geschikt voor de behandeling van ongewenste haargroei, spinvaatjes, bloedblaasjes, couperose en beenvaten.

Ongewenste haargroei

Door middel van laserontharing bieden wij een veilige en doeltreffende manier van ontharing. Met de Elite+ zijn we in staat de haren optimaal te verwijderen binnen relatief weinig behandelingen. Gemiddeld zijn er 6 behandelingen nodig

Pigmentvlekken

Allerlei soorten pigmentvlekken kunnen door middel van IPL- en of laserbehandelingen zeer effectief behandeld worden. Indien nodig, kan dit gecombineerd worden met peelings en de juiste huidverzorging.
Vaatbehandelingen
Verwijde bloedvaatjes kunnen zeer goed behandeld worden door middel van IPL en/of laser. Het licht wordt geabsorbeerd door het hemoglobine in het bloedvat. Hierdoor worden de vaatjes verwarmd en worden ze vervolgens opgeruimd door het lichaam. Een mooie huid zonder storende vaatjes is het resultaat.

Huidverjonging

Een laserbehandeling kan ingezet worden om de structuur van de huid te verbeteren, lijntjes en rimpels te verminderen en de huid te verstrakken. Door de collageen en elastine stimulatie wordt de huid aanzienlijk verjongd.

Acne

Een IPL- en/of laserbehandeling kan worden ingezet om het talg vloeibaarder te maken, zodat er minder puistjes en pukkeltjes ontstaan. Tevens wordt de bacterie gedood, vermindert eventuele roodheid en wordt de structuur verbetert.

(Acne)littekens

Om de littekens te verbeteren, dat deze minder zichtbaar worden, kunnen verschillende (combinatie) behandelingen uitgevoerd worden. Ook kunnen eventuele spanningen in het littekenweefsel en pijnprikkels door de behandeling afnemen. Kleur- en structuurverschillen van de huid zullen aanzienlijk verbeteren, waardoor de littekentjes minder zichtbaar zijn.

Striae

Door middel van laserbehandeling kan de huidstructuur en de kleur verbeterd worden waardoor de striae aanzienlijk minder zichtbaar wordt.

Lijntjes&rimpels1

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?