Huidverjonging en huidverbetering door middel van laser

Met het ouder worden verandert de huid. Het van nature in de huid aanwezige collageen en elastine nemen af, lijntjes en rimpels nemen toe, het volume van de huid vermindert en de huid wordt slapper. Daarnaast kunnen pigmentvlekjes ontstaan, de huid kan valer en grauwer worden en de huidstructuur en de poriën grover. Naast het natuurlijke verouderingsproces hebben roken, stress, ongezond eten, vermoeidheid en blootstelling aan de zon een negatief effect op de conditie van de huid.

Lijntjes&rimpels1

Lijntjes&rimpels2

Bij Amstelzijde Kliniek kunnen wij uw huid met geavanceerde laserapparatuur behandelen. Veilig en doeltreffend. Afhankelijk van de situatie, kan een laserbehandeling worden gecombineerd met een huidpeeling voor een optimaal resultaat. Ook is lasertherapie, indien nodig, uitermate geschikt om te combineren met een behandeling met injectables.

Met lasertechniek kunnen wij uw huid er weer jeugdig, gezond, egaal en stralend uit laten zien.

Wilt u meer informatie over huidverjonging of huidverbetering door middel van laser, of wilt u een afspraak maken? Bel ons op 020 – 472 38 88.

Vergoedingen

Sommige behandelingen door de huidtherapeut komen bij een aanvullende verzekering in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar. Voor meer informatie over een eventuele vergoeding adviseren wij u om uw polis na te kijken en contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?