Neuscorrectie met fillers

Veel vrouwen en mannen zijn ontevreden over hun neus. Voorheen was een operatie door een plastisch chirurg de enige mogelijkheid om de vorm van de neus te verbeteren. Een operatieve neuscorrectie is een ingrijpende operatie, waarbij de patiënt onder narcose gaat en moet rekenen op een herstelperiode van enkele weken. Gelukkig zijn er tegenwoordig andere manieren om de vorm van de neus te corrigeren. Met injectables als botox en fillers kunnen op een veilige manier mooie resultaten worden geboekt, zonder dat er een operatiemes aan te pas komt.

Ben ik geschikt voor een neuscorrectie met fillers?

Een neuscorrectie met fillers is niet voor iedereen geschikt. Er kunnen diverse redenen zijn voor een correctie of een operatie. Bij medische redenen gaat het vaak om het rechtzetten van een neusschot of om het herstellen van schade na een breuk. Deze behandelingen vinden over het algemeen plaats bij een KNO-arts of een plastisch chirurg. Het betreft hier dan aanpassingen aan het bot of het kraakbeen. Dit soort problemen kunnen niet worden opgelost met een filler.

neuscorrectie met fillers bij mannen

Esthetische afwijkingen aan de neuscontour kunnen vaak wel worden verholpen met injectables. Bij Amstelzijde Kliniek in Amstelveen worden dergelijke behandelingen zeer regelmatig uitgevoerd.
Een bobbel op de neus, een te grote neus, een haakneus of een naar beneden wijzende neuspunt zijn goed te corrigeren met injectables als botox en neus fillers. Het gaat hier om optische veranderingen, die het gewenste effect geven. Zo wordt een bobbel op de neus niet verwijderd, maar wordt het gebied rond de bobbel opgevuld, waardoor de neus optisch een mooie rechte vorm krijgt. Een groot ogende neus wordt vaak veroorzaakt door een kromming. Door de neusbrug met een filler rechter te maken, lijkt de neus kleiner. Een kleine ingreep met een groot effect.

Neuscorrectie met botox

Als we ouder worden kan de neuspunt naar beneden gaan staan, waardoor de neus langer lijkt. Dit wordt veroorzaakt door een spiertje dat aan de neus trekt. Door dit spiertje te ontspannen met botuline toxine (botox) wordt de neuspunt op eenvoudige wijze gelift.

fillers in Neus Voor Na

Bekijk hieronder onze video over een neuscorrectie met fillers

Wat zijn de kosten van een neuscorrectie met fillers?

De prijs van een neuscorrectie met injectables is geheel afhankelijk van de mogelijkheden en beperkingen van het te behandelen gebied en van de wensen van de cliënt. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel ons op 020 472 38 88.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?