HIFU verstrakkende behandeling

NIEUW BIJ DE AMSTELZIJDE KLINIEK – HIFU dé verstrakkende behandeling

Waar staat HIFU voor en wat houdt het in?

HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound. Het is dé behandeling voor collageenstimulatie en verstrakking van de huid. Het is een bewezen, effectieve methode die voornamelijk wordt ingezet voor de slappere of slapper wordende huid. 

Tijdens de behandeling worden er geluidsgolven ingezet om de vooraf ingestelde, diepere huidlagen te bereiken. De huid wordt vervolgens lokaal verwarmd zonder de opperhuid te beschadigen, wat resulteert in stimulering van het collageen. 

Voor wie is de behandeling geschikt?

Voor zowel mannen en vrouwen die graag verjonging van de huid wensen.
De behandeling is met name geschikt voor de kaaklijn en hals, maar ook voor de wangen en voor de slapper wordende huid rondom de ogen. Het geeft zelfs een mooi liftend effect van de wenkbrauwen.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Na één behandeling zal het collageen al worden gestimuleerd, maar voor een zichtbaar resultaat adviseren wij gemiddeld twee behandelingen. 

Voordelen van de HIFU behandeling

  • Stimuleert collageen
  • Verjongt de huid
  • Verstrakt de huid
  • Vermindert lijntjes 

Valt HIFU te combineren?

HIFU is goed te combineren met andere huidverbeterende behandelingen zoals fillers, laser en peelings. Op deze manier wordt op verschillende manieren het collageen gestimuleerd wat uw huid aanzienlijk verjongt.
Bij voorkeur wordt het vóór een filler-/draad behandeling toegepast. Mocht er recentelijk een behandeling hebben plaatsgevonden, dan adviseren wij er 6 weken tussen te laten.
Bij laser, peelings of botox is de volgorde niet belangrijk. De behandelingen zullen elkaar stimuleren waardoor u dit nog meer effect geeft.

Hoe ziet de huid er na de behandeling uit?

Het grote voordeel van deze behandeling is dat het geen hersteltijd kent. U hoeft er in uw agenda dan ook geen rekening mee te houden. Het enige wat u zelf mogelijk kunt ervaren is een beurs gevoel.