Laserbehandeling pigmentvlekken

Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en zonnevlekken komen veel voor, zowel op het gezicht als op het lichaam. De meeste mensen krijgen er vanaf middelbare leeftijd mee te maken, maar ook op jonge leeftijd kan men al last hebben van pigmentvlekken. Pigmentvlekken komen vaak voor op de huid die veelvuldig is blootgesteld aan de zon, zoals de huid van de handen, het gezicht en het decolleté, maar ze kunnen ook ontstaan na wondjes, acne of rond littekens.

Pigmentvlekken2

Pigmentvlekken3

Bij Amstelzijde Kliniek zijn wij in staat pigmentvlekken zoals ouderdomsvlekken, zonnevlekken en andere vormen van pigmentatie veilig en doeltreffend te verwijderen. Dit doen wij door middel van een laserbehandeling en/of een peeling, eventueel gecombineerd met de juiste huidproducten.

Bij een laserbehandeling van het pigment wordt het licht van de laser door het overmatige pigment geabsorbeerd en omgezet in warmte. Het pigment wordt afgebroken en op natuurlijke wijze opgeruimd door het lichaam. Resultaat: een prachtige, stralende en egale huid.

Iedere vorm van pigmentatie is weer anders en vraagt om een passende behandeling. De huidtherapeut van Amstelzijde Kliniek adviseert u graag over de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie over het de behandeling van pigmentvlekken door middel van laser, of wilt u een afspraak maken? Bel ons op 020 – 472 38 88.

Vergoedingen

Sommige behandelingen door de huidtherapeut komen bij een aanvullende verzekering in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar. Voor meer informatie over een eventuele vergoeding adviseren wij u om uw polis na te kijken en contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?