Skin Tech Skinboosters

NIEUW BIJ DE AMSTELZIJDE KLINIEK – Skin Tech Skinboosters

Wist u dat er maar een heel klein percentage van de stoffen uit uw huidverzorging wordt opgenomen door de huid? Om de huid optimaal van binnenuit te activeren, stimuleren en waar nodig te herstellen, adviseren wij Skinboosters.

Waar staan skinboosters voor en wat houdt het in?

Skinboosters zijn vloeistoffen die zijn samengesteld uit de meest zuivere en effectieve ingrediënten met een synergetische werking. De skinboosters van Skin Tech bestaan uit verschillende, specifieke producten met elk hun eigen doel en bevatten hyaluronzuur in combinatie met effectieve ingrediënten voor een sterke collageenstimulatie. Deze effectieve anti-aging behandeling bevat veel verschillende essentiële voedingsstoffen die de huid voeden, hydrateren, en de structuur, stevigheid en elasticiteit van de huid verbeteren.
Wij werken met specifieke skinboosters voor verschillende indicaties. Zo kunnen wij bij de Amstelzijde Kliniek voor elke cliënt met zijn/haar eigen wens en behoefte een geschikte skinbooster kiezen.

Deze skinboosters worden door middel van een micro-injecties met een injector in de huid gebracht. Hiervoor wordt ook vaak de term mesotherapie of microneedling gebruikt.

RRS HA injectable behandelingen

Resultaat na 4 RRS HA injectable behandelingen

Voor wie is de behandeling geschikt?

Voor zowel mannen en vrouwen die graag hun huid en/of hoofdhaar willen verbeteren, in topconditie willen brengen en/of houden.

  • Droge huid
  • Vale grauwe huid
  • Rokershuid
  • Lijntjes
  • Ouder wordende huid
  • Slappere- of slapper wordende huid
  • Volume verlies.
  • Haarverlies/ haaruitval
  • Dunner wordend haar

Met welke skinboosters werken wij?

Wij gebruiken de skinboosters van Skin Tech Pharma Group. Deze vallen onder de CE Klasse III injectables producten en zijn dus van zeer hoge kwaliteit. Hieronder geven wij u graag een overzicht van de type skinboosters die bij de Amstelzijde Kliniek worden ingezet.

RRS® HA Injectable

Is een skinbooster voor gezicht, hals en decolleté die voor iedereen geschikt is. Deze skinbooster hydrateert en is speciaal ontwikkeld voor behandeling van de droge, arme en verslapte huid, de huid beschadigd door roken, zon en luchtverontreiniging, en voor behandeling van oppervlakkige rimpels.

RRS® HA Eyes

Skin Tech Skinboosters

Resultaat na 4 RRS Eyes behandelingen

Deze skinboosters zijn uitermate geschikt voor de vermoeide blik en voor mensen die het gebied rondom de ogen extra aandacht willen geven. Wallen, donkere kringen en lijntjes worden verbeterd. Het zorgt voor een minder vermoeide uitstraling en herstelt de oogcontouren.
RRS® HA Eyes bevat hyaluronzuur gecombineerd met vitaminen, anti-oxidanten en ingrediënten die een blekend en stimulerend effect hebben op de bloedcirculatie.

RRS® Hyalift® 75 Proactive

De Hyalift is een skinbooster die met name geschikt is voor de verouderde huid en/of een huid met veel volumeverlies. RRS® Hyalift® 75 ProActive bevat een zeer hoge concentratie hyaluronzuur Deze skinbooster geeft een “superhydratatie” en daarnaast wordt de verouderde huid gevoed en gestimuleerd tot aanmaak van nieuwe cellen.

XL Hair®

Deze skinbooster geeft een enorme boost aan het haar. De XL hair® Is een hairbooster die haarfollikels voedt en (re)activeert. Het stopt de actieve haaruitval binnen 3 maanden en stimuleert nieuwe haargroei. Mensen die last hebben van haaruitval of dunner wordend haar kunnen zeer veel baat hebben bij deze behandeling. Het is tevens geschikt voor degene die op zoek is naar een behandeling die het haar gezond maakt en/of houdt en voor een mooie glans.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Voor een goed en zichtbaar resultaat adviseren wij voor de huidverbeterende behandelingen een kuur van vier keer.
Voor de haarbehandelingen worden voor mannen gemiddeld zes behandelingen geadviseerd en vrouwen acht.

Hoe ziet de huid er na de behandeling uit?

Het grote voordeel van deze behandeling is dat het geen hersteltijd kent. U hoeft er in uw agenda dan ook geen rekening mee te houden.