ThreeForMe

Waarom één huidprobleem aanpakken, als je er meerdere in één keer kunt doen?

Een ouder wordende huid met onregelmatigheden zoals pigmentvlekken, vaatjes, zonneschade, lijntjes/rimpeltjes en een slappere huid zijn een aantal huidproblemen die veel van onze cliënten behandelt willen hebben. Tevens is de vraag naar een veilige behandeling met snelle en mooie resultaten, erg groot!

Een laserbehandeling vergt over het algemeen geduld. Waar je met een filler vrijwel direct verschil ziet, duurt dit met een laserbehandeling iets langer. Zeker wanneer er meerdere huidproblemen behandelt worden, vergt dit soms wel enkele maanden. Om onze cliënten hierin beter te kunnen helpen, biedt de Amstelzijde Kliniek nu een nieuwe behandeling aan: de Icon ThreeForMe.

Alleen met de ThreeForMe behandelingen zijn wij in staat al deze huidcondities in één sessie te behandelen. Na één behandeling oogt de huid al egaler en frisser, echter willen wij de huid aanzienlijk jonger laten ogen, dan is een kuur van drie tot vijf behandelingen nodig. Tijdens een intakegesprek komt dit uitvoerig aan bod en wordt gekeken wat het beste behandelplan voor u is.

Hoe het werkt

Deze behandeling wordt exclusief uitgevoerd met de Icon bij de Amstelzijde Kliniek en wordt in twee stappen uitgevoerd. Er wordt gestart met de MaxG die zich richt op het egaliseren van uw huid. Roodheid, vaatjes en storende pigmentvlekken nemen af.
Vervolgens zetten we de behandeling voort met de Erbium Glass, de 1540 nm laser. Deze laser vernieuwt de huid en zet deze aan tot het aanmaken van collageen en elastine. Dit resulteert in een vermindering van lijntjes, rimpels, (acne)littekentjes en grove poriën. Bovendien verstrakt het de huid en voelt en oogt deze voller.
Deze veilige en bewezen methode duurt 30-45 minuten.

Wat kunt u verwachten na de behandeling?

U herstelt snel van de behandeling, u kunt enige roodheid, zwelling en tijdelijke verergering van uw pigmentvlekjes verwachten. U kunt uw dagelijkse bezigheden direct weer oppakken, want u hoeft hier niet voor thuis te blijven.

Wanneer zie ik de resultaten?

Al vrij snel na één behandeling oogt de huid egaler en stralender. Vervolgens ziet u wekelijks de huid verbeteren, dit gaat stap voor stap. De behandeling werkt door, hierdoor ziet u zelfs maanden na de kuur nog verbeteringen optreden.

Een niet egale, vale huid is met de Icon ThreeForMe behandeling verleden tijd! Met deze behandeling wordt uw huid egaler, stralender én jonger.
Voor meer informatie kunt u kijken op:

Laserbehandeling pigmentvlekken
Laserbehandeling vaatjes gezicht
Laserbehandeling lijntjes & rimpels