Lees hier tips hoe je een egale huid krijgt

Zo krijgt u een egale huid

Het is nog best lastig.. Het verkrijgen en behouden van een egale huid. Veel mensen hebben last van pigmentvlekken, huidoneffenheden en rimpels, waardoor de egale teint lastig bereikbaar lijkt. Toch zijn er een aantal manieren om zelf uw huid aanzienlijk te verbeteren. Daarnaast bieden wij in onze kliniek professionele behandelingen die ertoe bijdragen dat uw huid gezond, stralend en mooi egaal wordt.

Wat kunt u zelf doen om een egale huid te verkrijgen?

Sommige manieren voor het verkrijgen van een gezonde en mooie huid zijn cliché, maar wel erg effectief. Zo zijn gezond eten en het thuis goed verzorgen van de huid belangrijk.

Gezonde voeding & veel water drinken

Water (of groene thee) is echt essentieel in het behouden van een mooie huid. Door ongeveer 2 liter water per dag te drinken wordt uw lichaam gezuiverd en de huid van binnenuit gehydrateerd. Water uit groente en fruit wordt nog beter door het lichaam opgenomen dan wanneer u dit drinkt. Daarnaast zorgt verse voeding voor belangrijke vitaminen en mineralen.

U heeft het misschien al eens gemerkt; eet u een maand wat minder gezond, zult u dit ook terugzien aan de huidconditie.

De juiste huidverzorging

Het gebruik van producten die niet passen bij uw huidtype- en conditie kunnen de huid ernstig verstoren. Laat u daarom altijd adviseren door een schoonheidsspecialist/huidtherapeut over welke producten het beste zijn voor uw huid.

Peelen: Een peeling zorgt ervoor dat dode huidcellen op een zachte manier van de huid worden verwijderd, waardoor plaats ontstaat voor nieuwe huidcellen. Peel eenmaal per week uw huid, met een peeling speciaal voor het gezicht. De peelings voor het lichaam zijn te grof voor de tere gezichtshuid.

Amstelzijde Kliniek behandelingen voor een egale huid

Naast de bovengenoemde tips, dragen de behandelingen in onze kliniek bij aan het sneller, doelgerichter en effectiever behalen van een egale teint.
Bij de Amstelzijde Kliniek zijn wij voorstander van het combineren van verschillende technieken. Hierbij kunt u denken aan laserbehandelingen gecombineerd met peelings. Dit omdat elke techniek zijn eigen werking heeft en door het te combineren u het mooiste resultaat krijgt.

Wat is een MaxG behandeling?

Deze  unieke effectieve IPL behandeling vermindert roodheid, verwijde vaatjes en storende pigmentvlekken. Ook worden grove poriën hiermee effectief aangepakt. Na drie behandelingen ziet u in de spiegel een stralende en egale huid!
Deze behandeling is zeer goed te combineren met effectieve peelings die wij ook in de kliniek uitvoeren. Bijvoorbeeld ter voorbereiding of na een kuur om het resultaat te behouden en de huid in topconditie te houden.

Wat is een Chemische peeling?

Met een chemische peeling kan de bovenste laag van de huid worden verwijderd. Hierdoor verdwijnen kleine beschadigingen in de huid, zoals sporen van acne, littekens en fijne lijntjes. U kunt kiezen tussen oppervlakkige peelings of de intensievere peelings, die in de diepere lagen van de huid komen. Hoe dieper de peeling, hoe groter de afschilfering van de huid zal zijn en hoe langer het herstel duurt.

Wat is Microdermabrasie?

Microdermabrasie is een mechanische peeling, waarbij met behulp van een apparaat de bovenste, dode huidcellen van de huid worden verwijderd. De huid wordt onder vacuüm behandeld met een continue stroom van micro-kristallen.

Het resultaat is een prachtig egale, gezonde en stralende huid. De beste resultaten worden behaald in kuurverband.

Gratis consult

Wilt u weten hoe het is gesteld met uw huidconditie en wat u kunt doen om uw huid mooi egaal te krijgen? Maak dan een afspraak voor een gratis consult met één van onze huidexperts!