Botox behandeling voor de man?

Fillers en botox voor mannen?

Een spuitje meer of minder, veel mannen liggen er niet meer van wakker en hebben hun weg naar de kliniek gevonden. En waarom ook niet? Als man wil je er toch ook zolang mogelijk fit en goed uit blijven zien? Bij Amstelzijde Kliniek in Amstelveen merken wij een behoorlijke toename in fillers en botox voor mannen. In deze blog lees je welke behandelingen het meest populair zijn onder mannen.

 

 1. De fronsrimpel

  Misschien herken je het wel; je voelt je fit, uitgerust en je zit lekker in je vel. Het enige wat je stoort is die diepe groef tussen je wenkbrauwen. Een fronsrimpel zorgt ervoor dat je er vermoeider uitziet of dat je constant boos of nors kijkt. Dat wil je natuurlijk niet!

Wij behandelen de fronsrimpel met slechts een aantal kleine prikjes botox. Het resultaat is een ontspannen en vriendelijke uitstraling, die tussen de vier en zes maanden zichtbaar blijft.

 1. Geen natte oksels meer

  Een beetje zweet hoort er nu eenmaal bij. Wanneer je echter iedere dag last hebt van natte oksels (en de bijbehorende vlekken in kleding) kan dit tot irritatie leiden. Wij behandelen veel mannen tegen overmatige transpiratie met botox. De botox wordt geïnjecteerd in de oksel en zorgt er daar voor dat de werking van zenuwen die zweetklieren prikkelen, stil komt te liggen. Hierdoor kunnen de zweetklieren tijdelijk (6 tot 12 maanden) geen zweet meer produceren.

Deze behandeling is bijvoorbeeld ook zeer geschikt voor mannen die pakken dragen, i.v.m. de vaak strak zittende colberts.

 1. Neuslippenplooi

  De neuslippenplooi (loopt van de neus naar de mondhoeken) kan je een harde en vermoeide blik geven. Door middel van fillers kunnen wij de neuslippenplooi mooi en natuurlijk opvullen, waarbij de gezichtsuitdrukking zachter en frisser wordt.

Het verschil tussen Botox en fillers is dat Botox een spier ‘uitschakelt’, terwijl je met fillers juist volume toevoegt op bepaalde plaatsen.

 1. Kaaklijn

  Het toppunt van mannelijkheid is toch wel een mooi gevormde en stevige kaaklijn, maar helaas is niet iedereen hiermee gezegend. Door de kaaklijn te behandelen met fillers, ontstaat er een stevige en mannelijke kaaklijn. Het resultaat blijft ongeveer een jaar zichtbaar.

Less is more!

Als geen ander begrijpen wij dat een man vooral man moet blijven. Je uitdrukking zorgt voor je karakter en charisma, die moet je zeker blijven zien. Voor ons is het belangrijk dat de behandelingen wel het gewenste resultaat hebben (fit, uitgerust, gezond), maar vooral ook dat je natuurlijke expressie niet verloren gaat.

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Maak je afspraak voor het gratis consult!