Mooiere lippen met fillers

Onderzoek heeft uitgewezen dat de ogen en de mond het eerste opvallen als we iemand aankijken, daarnaast maken volle lippen een vrouw ook nog eens jonger. Niet zo gek dus dat een lipvergroting een veelvoudig uitgevoerde behandeling is.

 

Amstelzijde Kliniek is gespecialiseerd in lippen opvullen. Met gebruik van een filler kunt u extra volume en contour in de lippen aanbrengen wat een mooi en natuurlijk resultaat geeft. Als u kiest voor vollere lippen dan streven wij altijd naar het beste resultaat! Niets is namelijk leuker dan positieve feedback krijgen van onze klanten. Roxeanne Hazes heeft aangegeven ontzettend blij te zijn met het resultaat van haar vollere lippen:

Ik ben een gelukkige klant van Amstelzijde kliniek, in Amstelveen. Mijn behandelend arts is dr. Hortoglu en hij levert uitstekend werk. Ik ben ontzettend blij met het natuurlijke, volle resultaat, dat ik aan hem te danken heb. Dames, als je twijfelt over fillers kan je altijd op consult gaan om te kijken of het iets voor jou is. Éen tip! Kijk nooit naar de goedkoopste, maar ga voor kwaliteit en professionaliteit.”
Roxeanne Hazes

Smalle lippen, volumeverlies van de lippen of asymmetrie van de lippen zijn verschillende redenen om fillers te overwegen. Maar fillers kunnen tevens de oplossing bieden voor rokerslijntjes bij de mond, in de volksmond ook wel bekend als “barcode”.

Bent u enthousiast geworden en wilt u graag de mogelijkheden van lip fillers bespreken met dr. Hortoglu? Dan kunt telefonisch of per email een afspraak inplannen voor een vrijblijvend consult. Contactgegevens: Amstelzijde Kliniek / 020 – 472 38 88 / info@amstelzijdekliniek.nl