Stralend de feestdagen in

Het is bijna zover, kerstmis en oud & nieuw staan voor de deur! Tijdens deze dagen willen we er allemaal op ons best uitzien. Naast dat we mooie kleding aantrekken en onze haren goed moeten zitten, is de huid ons belangrijkste visitekaartje! Maar welke behandelingen zullen u helpen om de huid in topconditie te brengen, zodat u kunt stralen? In deze blog lichten wij twee behandeling uit die wij in onze kliniek aanbieden, en die zorgen voor een gezondere en stralende huid. Daarnaast kunnen wij met deze behandelingen specifieke huidproblemen behandelen.

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een mechanische peeling, waarbij met behulp van microkristallen de bovenste, dode huidcellen van de huid worden verwijderd. Door de micromassage wordt direct het dieperliggende huidweefsel ontspannen en afvalstoffen afgevoerd. De bloedcirculatie en de celstofwisseling worden geactiveerd, en de collageen- en elastineproductie neemt toe. Na de eerste behandeling zult u al resultaat zien, wij raden u echter aan de microdermabrasie in kuurverband te doen. Hoeveel behandelingen nodig zijn, is afhankelijk van uw huidconditie.

Huidverbetering door middel van lasertherapie

Lasertherapie is een methode om rimpels, groefjes rond de mond, kraaienpootjes en onregelmatigheden van de huid minder zichtbaar te maken of in zijn geheel te verwijderen. In onze kliniek maken wij gebruik van laserablatie. Hierbij wordt in een milliseconde een flinterdun laagje van de huid verdampt met behulp van een in gas opgewekte laserstraal. Oneffenheden in de huid verdwijnen en het onderliggende bindweefsel wordt elastischer.

Specifieke huidproblemen

Naast dat bovenstaande behandelmethodes bijdragen aan de algehele verbetering van de huid, kunnen wij hiermee ook de volgende huidproblemen behandelen:

Passend huidadvies

Bent u benieuwd welke behandeling het meest geschikt is voor uw huid? Kom dan eens vrijblijvend langs in onze kliniek, onze specialisten zullen u vertellen wat uw huid nodig heeft.