Zoveel mogelijkheden

Een veel gehoorde klacht is dat mensen door het bomen het bos vaak niet meer zien. Op elke hoek van de straat is er tegenwoordig wel een mogelijkheid om iets aan uzelf te laten doen. Online worden er ontelbaar veel behandelingen aangeboden, maar wat is nou de juiste voor u? Waar bent u in goede handen en waarmee zal u het meest tevreden zijn? Dit zijn veelgestelde vragen! Bij de Amstelzijde Kliniek begrijpen wij dat het lastig moet zijn om een plek te kiezen die bij u past. Wij helpen u hier graag bij.

Wat vaak de consument niet weet is dat er veel verschil zit in kwaliteit van de behandelaar, maar ook het product wat tijdens een injectablebehandeling wordt gebruikt of met welk apparaat er wordt gewerkt. Het ene product of apparaat is het andere namelijk niet. Laser wordt vaak als een algemeen begrip gebruikt, echter is hierin heel veel mogelijk en is niet elk apparaat even effectief. Het effect van een laserbehandeling en de mate van uw tevredenheid heeft onder andere te maken met de kwaliteit van de laser, en de ervaring van de behandelaar.
Helaas zien wij vaak dat elders niet de juiste behandeling wordt toegepast. Hierdoor zijn mensen uiteindelijk niet tevreden met het resultaat en voelt het als weggegooid geld. Veelal lijken de verhalen die u leest in eerste instantie dan ook veelbelovend, echter benadrukken wij graag om bovenstaande in uw achterhoofd te houden.

Bij de Amstelzijde Kliniek zijn wij voorstander van het bundelen van onze krachten. Dit houdt in dat wij in staat zijn naar u te kijken vanuit een breder perspectief. Onze behandelaars kijken niet alleen vanuit hun eigen kunnen, maar naar wat voor u het mooiste resultaat oplevert. Wij combineren dan ook graag onze behandelingen. Door zowel de huidstructuur aan te pakken, waardoor een jonger uitziende huid zichtbaar wordt, indien nodig te combineren met injectables, creëren wij de beste versie van uzelf! Hier is vaak niet veel nodig.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden! Wij staan voor u klaar op: 020 472 3888 of via bijgevoegd contactformulier.