Botox behandeling tegen fronsrimpels

De verticale lijnen tussen je wenkbrauwen laten je er vermoeid of boos uitzien. Met een paar kleine prikjes Botox ben je voor circa vier maanden verlost van deze rimpels tussen je wenkbrauwen en zie je er minder vermoeid en frisser uit.

Behandeling tegen voorhoofdsrimpels

Rimpels op je voorhoofd kun je al op jongere leeftijd hebben. Vaak komt dit door erfelijk belasting. Deze horizontale rimpels verouderen minder dan verticale rimpels in je gezicht. Vaak geven ze onrust in je gezicht of een zorgelijk uiterlijk. Voorhoofdsrimpels kunnen prima behandeld worden. De huid trekt glad en het voorhoofd ziet er rustig uit.

Botox behandeling tegen rimpels om de ogen

Rimpels om de ogen, ook wel kraaienpootjes genoemd. Een aantal kleine rimpeltjes staan vaak nog wel charmant. Zodra de rimpels doorlopen naar de haargrens of over het jukbeen dan worden we er wat minder blij van. Botox bij de ogen trekt de rimpeltjes glad, de huid ziet er rustig uit, maar je blijft toch je natuurlijke mimiek behouden omdat je nooit alle rimpeltjes weg krijgt.

Behandeling tegen putjes en rimpels in de kin

Rimpels en putjes in de kin kunnen behoorlijk ontsierend zijn. In het begin valt het allemaal nog wel mee, dan zie je slechts veel beweeglijkheid in de kin. Zodra de rimpels en putjes echter in de huid slijten wordt het lastig om dit nog goed weg te krijgen. Heb je hier last dan kun je de mimiek in de kin verminderen met een behandeling. Preventief onderhoud.

Botoxbehandeling tegen hangende mondhoeken

Je mond is ontzettend belangrijk in je gezicht. Mensen kijken als eerste naar je ogen en je mond. Wanneer je mondhoeken afhangen kan dit je een chagrijnige uitstraling geven. Hangende mondhoeken kunnen ontstaan door huidverslapping maar ook door een spiertje wat aan de mondhoek trekt. In de laatste geval kun je de hangende mondhoek met Botox behandelen. Een behandeling met Botox ontspant het spiertje en de mondhoek wordt gelift.

Behandeling tegen lijntjes op de neus

Lijntjes op de neus, de bunny lijntjes genoemd in de volksmond. Zichtbaar wanneer je je neus optrekt, lacht of tegen de zon in kijkt. Vaak erfelijk belast. Sommigen vinden het juist leuk de bunny lines, andere storen zich er enorm aan. Wil je er vanaf dan kan dit vrij simpel met Botox behandeld worden en zullen de lijntjes aanzienlijk verminderen.

Wenkbrauwen liften met Botox

Met een klein prikje is het mogelijk de wenkbrauwen iets te liften. Meestal gaat dit in combinatie met een Botox behandeling voor de frons en/of voorhoofdsrimpels. Het zal je blik meer open maken. Het gaat hier slechts om een subtiele lift. Kom je in aanmerking voor een ooglidcorrectie dan is deze behandeling niet geschikt voor jou.

Botox behandeling tegen hoofdpijn/migraine

Een prettige bijwerking van een behandeling in het voorhoofd of frons is, dat veel mensen daarmee ook van hun spanningshoofdpijn af zijn. Veel mimiek in het voorhoofd of het veel aanspannen van de frons kan zorgen voor hoofdpijn. Na de behandeling in dit gebied neemt dit vaak af. Een grote groep mensen gebruikt specifiek om deze reden Botox. Behandelingen helpen ook tegen migraine, hetzij niet tegen alle vormen van migraine. hormonale migraine bijvoorbeeld is lastig te behandelen.

Behandeling tegen overmatig zweten

Botox heeft bewezen zeer effectief te werken voor het behandelen van ‘klotsende’ oksels, zweethanden en voeten. Het zweten onder de oksels wordt het meest behandeld. De behandeling in de oksels werkt behoorlijk snel. Vaak neemt de transpiratie na 1 dag al af. Het optimale resultaat bereikt men na circa 10 dagen.

De meest gestelde vragen over Botox behandelingen

Wat kost een Botox behandeling?

De prijs van een Botox behandeling is afhankelijk van hoeveel zones je wilt laten behandelen. De vanaf prijs voor Botox is 75 euro, dit is slechts voor de allerkleinste behandelingen. De prijs voor alleen de frons is 165 euro. Zie ook onze prijslijst (link)

Wat is een zone?

Een zone Botox kan zijn de frons, de kraaienpootjes of het voorhoofd. Dit zijn de belangrijkste zones. Daarnaast komt het je het liften van de mondhoeken en de bunny lines. Hoe meer zones, hoe hoger de kosten zijn.

Na hoeveel tijd zie ik het resultaat van een behandeling?

Als je de Botox prikjes hebt gehad begin je na drie à vier dagen wat van de behandeling te merken. Met 10 dagen zal het resultaat optimaal zijn. Wij geven er de voorkeur aan dat onze cliënten na circa 2 weken bij ons terugkomen voor een controle afspraak, zodat de behandelend arts met u kan bespreken of u het effect naar wens is.

Hoe lang werkt een Botox behandeling?

Gemiddeld werkt een behandeling circa 4 maanden. Dit kan echter per persoon verschillen en heeft ook met verwachtingspatronen en perfectionisme te maken. Sommige mensen willen na 3 maanden weer een behandeling, anderen wachten een half jaar. Om het maximale resultaat van een behandeling te behouden.

Moet ik de Botox behandeling herhalen?

Ja! Wanneer je het effect van een behandeling wilt behouden moet de behandeling herhaald worden zodra de Botox is uitgewerkt. Wanneer je dit niet doet, dan komen de rimpeltjes precies weer terug zoals ze waren als toen je met de behandelingen begon. Je krijgt er dus geen ergere rimpels voor terug, zoals wel een gedacht wordt.

 

Meer weten?

U kunt meer informatie over Botox vinden op deze pagina.