Hoe zijn rimpels te behandelen?

U kunt door middel van verschillende behandelingen de diepte en de hoeveelheid van rimpels beperken. Bestaande rimpels worden verminderd en het ontstaan van nieuwe rimpels wordt beperkt. Bij Amstelzijde Kliniek kunt u terecht voor botox en/of fillers, laserbehandelingen, (chemische) peelings en schoonheidsbehandelingen. Hiermee zijn wij in staat het gelaat te verjongen en rimpels te voorkomen.

Botox & Fillers voor het behandelen van rimpels
Botox (Botulinetoxine) is een natuurlijk voorkomend eiwit van een bacterie. Injectie hiermee blokkeert de zenuwimpuls, waardoor de spieren ontspannen.

Botox wordt ingezet voor het behandelen van de volgende rimpels en kenmerken van de verouderde huid:

  • Rimpels: voorhoofdrimpels, fronsrimpels, kraaienpootjes (rimpels om de ogen) bovenliprimpels, putjes en rimpels in de kin.
  • Liften: Wenkbrauwen en mondhoeken

Een filler is een stof die wordt geïnjecteerd in en onder de huid. Met een filler kunnen gezichtscontouren hersteld worden en kunnen rimpeltjes en lijntjes verminderd worden door vulling te geven daar waar de lijn het meest zichtbaar is.

Een filler wordt ingezet voor het behandelen van de volgende rimpels en kenmerken van de verouderde huid:

  • Volumeverlies: Contourverbetering.
  • Rimpels: Rimpels op de kin en wangen, marionetlijn rimpels en neuslippenplooi.

Laserbehandelingen voor het behandelen van rimpels
Bij Amstelzijde Kliniek kunnen wij uw huid met geavanceerde laserapparatuur behandelen, zodat rimpels worden verminderd. De behandelingen zijn veilig en doeltreffend en worden verricht door onze huidtherapeut.

De beste resultaten worden bereikt wanneer een laserbehandeling wordt gecombineerd met een chemische peeling.

Schoonheidsbehandelingen voor het behandelen van rimpels
Een gezonde huid is de basis naar een jeugdige huid. Wanneer de huid niet functioneert zoals zou moeten, wanneer de huidbarrière is beschadigd of bij het gebruik van verkeerde verzorgingsproducten, kunnen rimpels sneller en eerder ontstaan. De schoonheidsbehandelingen in onze kliniek verbeteren zichtbaar de huid, waarbij huidveroudering wordt tegengegaan.

Chemische peelings voor het behandelen van rimpels
Een peeling is een vloeistof op basis van verschillende ingrediënten. Bij Amstelzijde Kliniek kunt u kiezen voor een peeling die specifieke anti-aging eigenschappen bezit, waardoor rimpels verminderen.