Werkt een rimpel crème?

De juiste huidverzorging is van directe invloed op de conditie van de huid en daarmee dus ook op het ontstaan van rimpels. Het gebruiken van verkeerde crèmes en andere verzorgingsproducten, kan er zelfs aan bijdragen dat de huid sneller verouderd.

Een crème heeft als belangrijkste doel het beschermen en voeden van de huid. S’ nachts is de regeneratieve fase. De huid gaat zichzelf vernieuwen en afvalstoffen worden verwerkt en afgevoerd. Gedurende de nacht is het vooral belangrijk de huid zoveel mogelijk van de juiste voedingsstoffen te voorzien. Gedurende de dag is het belangrijk de huid te beschermen, bijvoorbeeld tegen uv-straling, luchtvervuiling en de verwarming of airco.

Om de huid te kunnen ondersteunen en om daarmee het proces van huidveroudering en het ontstaan van rimpels te vertragen, is kwalitatieve huidverzorging van belang.

Bij Amstelzijde Kliniek werken wij met twee van de meest gerenommeerde huidverzorgingsmerken op de markt, namelijk Skinceuticals en Reviderm. Beiden bieden hoogwaardige producten met bewezen werkzame ingrediënten.

Skinceuticals
SkinCeuticals bestaat uit drie pijlers – preventie, bescherming en correctie. De lijn is speciaal ontworpen om toekomstige schade te voorkomen, gezonde huid te beschermen en schade te herstellen. Door middel van onderzoek, innovatie en educatie streeft SkinCeuticals er constant naar de gezondheid van de huid te verbeteren. De producten bevatten ingrediënten waarvan de doeltreffendheid wetenschappelijk is bewezen. Therapeutische concentraties van vitamine A, antioxidanten, alfa hydroxyzuren (AHA’s), adaptogenen en peptiden, alsook zonbescherming, zorgen voor een effectieve oplossing voor elk huidtype en huidprobleem.

Reviderm
Geïnspireerd door de fascinerende complexiteit van de huid heeft Reviderm er altijd naar gestreefd de beste ingrediënten te combineren met de laatste kennis op het gebied van dermatologie. De pure en zuivere producten van Reviderm zijn gebaseerd op de nieuwste onderzoeksresultaten in de dermatologie en de cosmetologie. Het resultaat van deze onderzoeken gebruikt Reviderm om in combinatie met krachtige werkstoffen uit de natuur, effectieve producten te ontwikkelen.