Vermoeid gezicht

Openingstijden
  • Ma – Za 09:00 – 18:00
    Donderdag 09:00 – 21:00
Contact

Een vermoeid gezicht, veel mensen storen zich hieraan. Zeker wanneer ze dit van derden te horen krijgen. “Ik zag er zo vermoeid uit! Ik maakte me daar zorgen over want het paste gewoon niet bij me.”

Een vermoeid gezicht, daar zit niemand op te wachten

We hebben allemaal wel eens periodes waarin we wat minder slapen of gewoon vermoeid zijn. Wanneer we hier echter een vermoeid gezicht aan over houden gaan we ons daar aan storen.

Oorzaken van een vermoeid gezicht

Vermoeidheid waar iedereen af en toe wel eens last van heeft is tijdelijk, het is anders wanneer vermoeidheid je gezicht gaat tekenen. Wallen, donkere kringen, meerdere verticale lijnen en rimpels die elkaar versterken of volume verlies, kunnen allen een oorzaak zijn van een vermoeid gezicht.

Botox en fillers, een optimale combinatie

Op bovenstaande voor foto zie je een dame die er vermoeid en een tikje treurig uitziet. In overleg hebben we besloten dat een combinatie van fillers en Botox de beste oplossing zou zijn om haar vermoeide gezicht weer wat vrolijker te krijgen.

Rimpels opvullen en volume herstellen

Bij ons model hebben we het voorhoofd en de fronsrimpel behandeld. Ook hebben we botox bij de kraaienpootjes ingebracht waardoor zij meer rust in haar gezicht heeft gekregen en haar wenkbrauwen iets gelift zijn. Daarnaast heeft ze wat meer volume op haar jukbeen gekregen en ook hoger op het jukbeen waardoor de wallen wat minder zichtbaar worden. Weg vermoeid gezicht!

Vollere mond

Ons model heeft ook haar lipcontour wat laten opvullen zodat de contouren wat strakker zijn geworden. Zij tekent haar lippen altijd wat bij met een lippotlood, maar als je goed kijkt zie een subtiel verschil