Ons team

Dr. Hayri Hortoglu

Dokter Hayri Hortoglu

Cosmetisch arts en directeur

Dokter Hortoglu werkt al ruim 24 jaar als arts en met 20 jaar ervaring als cosmetisch arts zit de cosmetische geneeskunde in zijn bloed. Een natuurlijk resultaat en een persoonlijke behandeling staan bij hem voorop.

Ter bevordering van de cosmetische kunde bezoekt Hayri vele trainingen, seminars en congressen, zowel als deelnemer maar ook als spreker. Als founding member van de NVCG (Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde) is Hortoglu betrokken als opleider en lid van de onderwijscommissie. Deze commissie zag haar werk recent bekroond met de overheidserkenning van de titel cosmetisch arts. Daarnaast bekleedt Drs. Hortoglu een bestuursfunctie binnen de DALA (Dutch Aesthetic Laser Association) waarin hij onder andere nauw betrokken was bij de organisatie van het internationale congres Laser Europe in 2014 en 2018. Hij is als cosmetisch arts aangesloten bij de artsenfederatie KNMG.

Een veilige en bescheiden maar effectieve cosmetische behandeling is de basis van het vak maar de toekomst ligt volgens Hayri in de nieuwste ontwikkelingen. Zo is hij ervan overtuigd dat men gezond moet leven maar dat in de nabije toekomst hormoon-suppletie therapieën en stamceltechnologieën een belangrijke rol zullen spelen bij anti-aging behandelingen. “Voor de cosmetische arts ligt hier de uitdaging” aldus Hortoglu.

Lees hier meer over de missie van Dokter Hortoglu.

Dr. Margaritha Adams

Dokter Margaritha Adams

Cosmetisch arts

Dokter Margaritha Adams is sinds 2016 de specialist in Botox en fillers binnen de Amstelzijde Kliniek. Zij kijkt nauwkeurig naar jouw huid, jouw wensen en de mogelijkheden, waarna ze een persoonlijk behandelplan samenstelt met als doel een mooi en natuurlijk resultaat.
Dokter Adams is naast haar werkzaamheden bij Amstelzijde Kliniek ook actief als assistent trainer bij de American Association of Aesthetic Medicine, waarbij ze over de hele wereld trainingen geeft aan artsen binnen de esthetische geneeskunde.

Marit van Boldrik

Marit van Boldrik

Huidtherapeute

Marit van Boldrik heeft als huidtherapeute ervaring opgedaan in verschillende privéklinieken, waar ze veel leerde over IPL-, laser- en huidverbeterende behandelingen. Marit werkt met de grootste precisie aan de verbetering van jouw huid, waarbij het contact en het resultaatgerichte werken haar veel plezier brengen.

De tijd dat mensen alleen bij de huisarts, de dermatoloog of de plastisch chirurg terechtkonden met specifieke huidproblemen ligt achter ons. Het beroep huidtherapeut is in de afgelopen jaren sterk ontwikkeld en daardoor zijn de mogelijkheden sterk uitgebreid.

Naast haar werk als huidtherapeut is Marit ook klinisch trainer. Zij ondersteunt huidtherapeuten en specialisten met trainingen, workshops en nascholingen.

sanne-wissels-amstelzijde-kliniek

Sanne Wissels

Huidtherapeute

Na haar studie verpleegkunde heeft ze in 2018 de studie huidtherapie afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Huidtherapie is een wereld waarin zorg, technologie en resultaat gericht werken bij elkaar komen; iets wat Sanne enorm aanspreekt.

U kunt bij haar terecht voor alle huidtherapeutische behandelingen, zoals diverse licht- laser behandelingen, peelings, skinboosters en nog veel meer. Bij Sanne staat een persoonlijke behandeling met eerlijke en realistische adviezen voorop. Zij gaat graag samen met u aan de slag om het gewenste huid-doel te behalen.

Wat Sanne zo prettig vindt aan de kliniek is dat er een toegankelijke en huiselijke sfeer hangt. Doordat er meerdere specialisten dagelijks in de kliniek aanwezig zijn kunnen wij als team alle vragen rondom de huid beantwoorden.

Dr. Etienne Lommen

Dokter Etienne Lommen

Plastisch chirurg

Dokter Etienne Lommen werkt sinds 2017 als plastisch chirurg bij de Amstelzijde Kliniek. Hij werkte hiervoor twintig jaar lang als plastisch chirurg in het Vlietland Ziekenhuis. Zijn specialisatie is esthetische chirurgie en binnen de Amstelzijde Kliniek voert hij kleine chirurgische ingrepen uit. Hij is gepromoveerd op het onderwerp “kunsthuid” in 1988. Een nieuwe manier van wondbedekken bij brandwonden.

Tijdens zijn vakanties werkt hij als vrijwilliger voor Interplast Holland in Afrika, waar ze gespleten lippen en brandwonden opereren.

Chantal Zindel

Chantal Zindel

Consulent

Hoi, Mijn naam is Chantal, en ik werk sinds maart 2015 met heel veel plezier als consulent bij de Amstelzijde Kliniek. Mijn doel is de begeleiding van al onze cliënten perfect te laten verlopen. Van binnenkomst tot vertrek.
Wat mijn werk zo leuk maakt, is dat wij door open en eerlijk advies echt iets voor onze cliënten kunnen betekenen. Door mijn medische basiskennis, kunnen cliënten bij mij terecht voor vragen over behandelingen. Ik zorg ervoor dat iedereen zich bij mij op zijn gemak voelt en dat ik er echt helemaal voor hen ben. Voor en ook na een behandeling.

Mijn dag is geslaagd als ik cliënten met een grote glimlach de deur uit zie gaan.

Team Amstelzijde Kliniek