Summer Facials

Maak je huid klaar voor de zomer met Summer Facials!

Je hebt de hele winter mooie resultaten geboekt met je behandelingen. Dan zou het zo zonde zijn als deze als sneeuw voor de zon verdwijnen door opkomende pigmentvlekken, lijntjes of een droge en gevoelige huid. Daarom introduceren wij speciaal Summer Facials, om jouw huid ook in de zomer een fijne boost te geven!
In drie behandelingen behoud jij een stralende, frisse, gehydrateerde en egale huid! 

We bieden 4 facials aan:

  • Glow & Equalize Facial
  • Anti-aging Facial
  • Age Prevention Facial
  • Sensitive Skin Facial

bekijk tarieven right-arrow

combinatiebehandeling-amstelzijde-kliniek

Glow & Equalize Facial 

Is jouw huid gevoelig voor pigmentvlekken? Dan breng je de dag in de zomer waarschijnlijk vooral smerend door. Je hoopt dat de pigmentvlekken weg blijven en je huid mooi egaal blijft. 

Wij helpen je graag een handje en introduceren de Glow & Equalize Facial!

Deze facial is speciaal voor de pigmentgevoelige huid en geeft je huid hydratatie, bescherming tegen de zon, een egale teint en een prachtige glow!  

Wat is de Glow & Equalize Facial tegen pigmentvlekken?

De kuur bestaat uit 3 behandelingen, die 1 keer per maand plaatsvinden. We combineren verschillende technieken die je huid op een veilige manier aan het werk zetten. Ook fijn: de behandeling heeft een minimale hersteltijd. Binnen één dag trekt de roodheid weg en je krijgt direct een mooie glow!

Wat houdt de behandeling in?

We gebruiken voor deze facial de organische producten van Theraderm. Effectieve werkstoffen zoals vitamine A en C (70%), salicylzuur, enzymen en mineralen helpen je huid om te egaliseren, te kalmeren en zich te beschermen tegen UVA en UVB straling. 

Aanvullend krijgt de doorbloeding een flinke boost met microneedling. Hierbij maken we microgaatjes in je huid. Dit stimuleert de werking van je huid én zorgt ervoor dat producten extra goed worden opgenomen. Je huid wordt extra goed gevoed en daardoor sterk gehydrateerd. Droogtelijntjes, bijvoorbeeld rond je ogen, worden minder zichtbaar. De behandeling is ook erg geschikt als je last hebt van melasma of zwangerschapsmasker. 

 

Anti-aging Facial

Als je ouder wordt, verandert je huid. Het is dan belangrijk om haar goed te onderhouden en te verzorgen. Met de Anti-aging Facial bescherm, verzorg en voed je je huid op effectieve wijze. 

Wat is de Anti-aging Facial?

Het programma bestaat uit drie verschillende behandelingen, die de ouder wordende huid een complete onderhoudskuur geven. De kuur bestaat uit 3 behandelingen, die elke 2 weken plaatsvinden. We combineren verschillende technieken die je huid op een veilige manier aan het werk zetten. Ook fijn: de behandeling heeft een minimale hersteltijd. Binnen één dag trekt de roodheid weg en je krijgt direct een mooie glow!

Voor de facial gebruiken we de organische producten van Theraderm met werkstoffen zoals vitamine A en C die effectief werken op de celvernieuwing. Het ingrediënt KUDTZU stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, die je huid stevigheid en elasticiteit geven. Je huid wordt dankzij de kuur extra beschermd tegen UVA en UVB straling.

Wat houdt de behandeling in?

De doorbloeding van je huid krijgt een flinke boost met microneedling. Hierbij maken we micro-gaatjes in je huid. Dit stimuleert de werking van je huid én zorgt ervoor dat producten extra goed worden opgenomen. Je huid wordt extra goed gevoed en daardoor sterk gehydrateerd. 

 

We wisselen de organische producten af met een skinbooster, de RRS Hyalift 75 Proactive van Skin Tech Pharma Group. Deze booster brengen we via mesotherapie in de huid. Hierbij maken we microgaatjes in de huid, zodat het product diep kan doordringen.

 

Deze booster bestaat voornamelijk uit hyaluronzuur, dit zorgt voor een flinke hydratatie boost. Door de combinatie met mesotherapie wordt de huid opnieuw gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken. Het resultaat is een jeugdigere en stralende huid.

Age Prevention Facial

Voorkomen is beter dan genezen, dat weten we allemaal. Daarom introduceren we de Age Prevention Facial,
die je helpt om een goede huidconditie te behouden.

Wat is de Age Prevention Facial?

Je huid goed verzorgen en beschermen helpt om (vroegtijdige) huidveroudering tegen te gaan. De kuur bestaat uit 3 behandelingen die een keer in de 2 weken plaatsvinden. De combinatie van verschillende technieken zet die je huid op een veilige manier aan het werk. Ook fijn: de behandeling heeft een minimale hersteltijd. Binnen één dag trekt de roodheid weg en je krijgt direct een mooie glow!

peel-behandeling-donkere-huid-amstelzijde-kliniek

Wat houdt de behandeling in?

Voor de facial gebruiken we de organische producten van Theraderm met werkstoffen zoals vitamine A en C die effectief werken op de celvernieuwing. Het ingrediënt KUDTZU stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, die je huid stevigheid en elasticiteit geven. Je huid wordt dankzij de kuur ook extra beschermd tegen UVA en UVB straling.

In combinatie met microneedling, het maken van kleine gaatjes in de huid, kunnen de werkzame stoffen diep de huid doordringen. Het resultaat is een stralende en gladde huid. 

We wisselen de organische producten af met een skinbooster, de RRS HA Injectable van Skin Tech Pharma. Deze booster brengen we via mesotherapie in de huid. Hierbij maken we ook micro-gaatjes in de huid, zodat het product diep kan doordringen. De mix van hyaluronzuur met een complex van antioxidanten, vitaminen en aminozuren voedt en hydrateert je huid. 

bekijk tarieven right-arrow

Sensitive Skin Facial

Heb je een gevoelige huid? Dan heb je sneller last van roodheid, irritatie of droogheid. Wij introduceren de Sensitive Skin Facial
om jou huid te helpen om sterker te worden.

huidverjonging-behandeling-amstelzijde-kliniek

Wat is de Sensitive Skin Facial?

De kuur bestaat uit drie behandelingen die een keer per maand plaatsvinden. De combinatie van verschillende technieken zet die je huid op een veilige manier aan het werk. Ook fijn: de behandeling heeft een minimale hersteltijd. Binnen één dag trekt de roodheid weg en je krijgt direct een mooie glow!

Wat houdt de behandeling in?

Met de organische producten van Theraderm werken we aan de weerbaarheid en een egalere teint van je huid. De producten bevatten onder andere vitamine A en C, die ervoor zorgen dat de huid zichzelf beter kan beschermen tegen UVA en UVB straling. Vitamine A zet ook aan tot huidvernieuwing, waardoor de teint van je huid egaler wordt en roodheid vermindert.  We bouwen de producten op tijdens de sessies, zodat je huid het goed kan verdragen.
Aanvullend kunnen we gebruikmaken van een Nd-YAG laser en/of microneedling om de inflammatoire (roodheid) reactie van de oppervlakkige bloedvaatjes te kalmeren.