Profhilo: De prijswinnende anti-aging skinbooster op basis van ultrapuur hyaluronzuur

Werkingsmechanisme Profhilo

Profhilo is een dunne gel op basis van ultra puur hyaluronzuur. Hyaluronzuur wordt van nature in de huid geproduceerd en kan tot 1000 keer zijn eigen gewicht aan water vasthouden.

Na inspuiting blijft Profhilo 28 dagen dagen in de huid en geeft langzaam hyaluronzuur af.

Dit zorgt voor weefsel stimulatie doordat de aanmaak van 4 typen collageen en elastine gestimuleerd wordt. Dit wordt bioremodelling genoemd en zorgt voor huidverjonging en verstrakking. Het resultaat: Een optimaal gehydrateerde huid die jonger en strakker oogt!

Behandeling

Bij deze behandeling wordt u met Profhilo volgens de BAP-techniek behandeld. Door middel van  5 injecties aan beide kanten van het gezicht kan Profhilo zich als een olievlek in de huid van het hele gelaat verspreiden. Het is dus niet nodig om zoals bij andere technieken op zeer veel verschillende plekken te injecteren, waardoor de kans op blauwe plekken aanzienlijk minder is en de behandeling vaak als relatief pijnloos wordt ervaren.

De dag van de behandeling zal er in het begin op de plekken van inspuiting nog een kleine zwelling te zien zijn, maar na een aantal uur is dit al zo goed als weg getrokken.

Meteen na de behandeling kunnen de dagelijkse bezigheden weer worden hervat, want buiten goede bescherming tegen de zon is geen nazorg noodzakelijk.

Resultaten

Aangezien Prohilo de eigen productie van collageen en elastine stimuleert kan een natuurlijk resultaat gegarandeerd worden. Voor een optimaal effect dient u 2 tot 3 keer behandeld te worden met een tussenperiode van 4 weken. Het resultaat wordt geleidelijk zichtbaar, maar zal 8 weken na de eerste behandeling maximaal zijn.

Nadat u met Profhilo bent behandeld, zal het product gemiddeld 28 dagen in de huid aanwezig zijn en daar de natuurlijke productie van collageen en elastine stimuleren met als resultaat een stevigere en strakkere huid die optimaal gehydrateerd is. 

Doelgroep

Vanaf de leeftijd van ongeveer 30 jaar verliest de huid een significante hoeveel collageen, elastine en hyaluronzuur. Hierdoor beginnen fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping zichtbaar te worden.
Iedereen vanaf de leeftijd van 30 jaar met (lichte) huidverslapping kan met Profhilo behandeld worden. Het gebrek aan volume en elasticiteit van de huid kan in de loop van een aantal weken verbeterd worden, waardoor fijne lijntjes minder zichtbaar zijn en de stevigheid van de huid toeneemt. 

Hoe lang houdt het effect van de behandeling aan?

Het is afhankelijk van de conditie van uw huid hoe lang de resultaten van een behandeling met Profhilo zichtbaar zijn. Om uw huid stralend en gehydrateerd te houden adviseren wij om de behandeling 1 a 2 keer per jaar te herhalen.

Verschil met fillers

In tegenstelling tot een behandeling met fillers kan Profhilo geen volume aan specifieke locaties in het gezicht toevoegen. Hierdoor is het niet geschikt of een alternatief voor het opvullen van bijvoorbeeld lippen, kin of wangen. Het effect van Profhilo moet worden gezien als een krachtige hydratatie van de huid en een biostimulatie van essentiële bouwstoffen van de huid. Hierdoor wordt de huid in het behandelde gebied in zijn geheel steviger en stralender.

Combinatietherapieën 

Profhilo kan met alle andere behandelmethodes die in de Amstelzijde kliniek worden aangeboden gecombineerd worden. Afhankelijk van uw wensen en verwachtingen kunnen onze behandelaars u adviseren en samen met u een behandelplan opstellen.

Het product heeft in 2016 de Aesthetic Awards gewonnen voor de meest innovatieve behandeling.