Mannen

Botoxbehandeling

Speciaal botox voor mannen

Botox bij mannen is tegenwoordig heel normaal. Rimpels bij mannen komen namelijk vaak voor. Fronsrimpels, voorhoofdsrimpels of kraaienpootjes kunnen je er ouder uit laten zien dan je eigenlijk bent. Om jou weer een frisse uitstraling te geven, is een Botoxbehandeling bij Amstelzijde Kliniek de ideale oplossing. Bij Amstelzijde Kliniek zijn wij gespecialiseerd in botox bij mannen. Bekijk hier de botox mannen voor en na foto’s van enkele van onze klanten.

Hoe werkt Botox?

Botox, de merknaam voor het medicijn dat is gemaakt van het eiwit Botuline Toxine, wordt in de spier, vlak onder de huid, ingespoten. De spieractiviteit wordt hierdoor tijdelijk stilgelegd, waardoor de huid strakker en egaler oogt. Botox kan toegepast worden op verschillende plaatsen in het gezicht. Bijvoorbeeld om hangende mondhoeken of rimpels te verminderen, maar het is ook zeer effectief als je last hebt van migraine, tandenknarsen of overmatig transpireren.

Botox is niet gevaarlijk, zolang het wordt toegediend door een expert. Bij Amstelzijde Kliniek hebben onze artsen jarenlange ervaring met Botox en daarom ben je bij ons in goede handen.

Botox tegen overmatig zweten voor mannen

Botox is een effectieve behandeling tegen overmatig zweten. Het blokkeert de zenuwsignalen die verantwoordelijk zijn voor de zweetproductie. Deze snelle, veilige ingreep biedt maandenlang verlichting en helpt u zelfverzekerd te blijven in sociale en professionele situaties. Ontdek de voordelen van botox tegen overmatig zweten voor mannen bij Amstelzijde Kliniek in Amsterdam.

Fillers voor mannen

Vind je de fijne lijntjes rondom jouw lippen of diepe groeven naast je neus storend? Dan hebben wij een goede oplossing voor je. Met fillers kun je deze groeven en lijntjes eenvoudig laten opvullen, zodat je er frisser uitziet met een stralende en egale huid. Populaire fillers voor mannen zijn: kaaklijn fillers, lip fillers en jukbeenderen fillers.

Wallen verminderen man

Fillers zijn ook een perfect middel om de wallen bij mannen te verminderen. Daarnaast worden fillers ook veel gebruikt om het volumeverlies in het gelaat te herstellen.

Huidverzorging man

Voor een man huidverzorging? Dat is helemaal zo gek niet meer! In de praktijk zien we dat mannen het steeds belangrijker vinden om hun huid goed te verzorgen. Ze houden wel van praktisch en makkelijk. Denk bijvoorbeeld aan een goede facewash die makkelijk onder de douche te gebruiken is of een crème die snel intrekt, niet vet is en vooral geen glimmend laagje achterlaat.

Bij Amstelzijde Kliniek in Amsterdam kijken we graag samen met jou wat jouw huid nodig heeft. We hebben verschillende producten in huis die effectief zijn voor jouw huid. Ben jij als man benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw huidverzorging? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Huidverbetering

Een mannenhuid heeft een andere structuur dan die van een vrouw. Lange tijd werd het voor mannen als een no go gezien om iets aan huidverbetering te doen, maar die tijd ligt gelukkig achter ons! Voor mannen zijn er verschillende behandelingen en mogelijkheden voor huidverbetering beschikbaar bij Amstelzijde Kliniek, vlak bij Amsterdam!

Huidverzorging mannen

  Gewenste datum:

  Huidverbetering mannen

  Couperose en pigmentvlekken bij mannen

  Couperose is de naam voor de fijne rode, blauwe of paarse bloedvaatjes op wangen, kin, neus en voorhoofd. Couperose komt zowel bij mannen als bij vrouwen voor en ontstaat meestal op middelbare leeftijd, als gevolg van het verzwakken van de vaatwanden. De huid wordt dunner, waardoor de gesprongen bloedvaatjes zichtbaar worden.

  Couperose is op zich onschuldig, maar kan soms klachten geven. Bij grote temperatuurverschillen kan het gezicht rood aanlopen en warm worden. De bloedvaatjes worden vaak als ontsierend ervaren en gaan niet vanzelf weg. Ze hebben geen functie meer in het lichaam, waardoor het verwijderen veilig is.

  Pigmentvlekken komen vaak voor op huid die veel is blootgesteld aan de zon. Bij het ouder worden kunnen ook ouderdomsvlekken ontstaan. Deze vlekken verschijnen bij mannen meestal op de handen, het gezicht en in de hals. De zon is niet de enige oorzaak, deze plekjes kunnen ook ontstaan na wondjes, acne, rond littekens of als gevolg van het ouder worden.

  Huidverjonging voor mannen

  Als man krijg je vroeg of laat te maken met rimpels, kraaienpootjes en lijntjes. Gelukkig zijn er verschillende oplossingen om jouw huid weer te laten stralen. Van de unieke ThreeForMe laserbehandeling, tot Botox en fillers.

  ThreeForMe behandeling voor mannen

  De meeste mensen hebben te maken met een combinatie van meerdere huidproblemen. Pigmentvlekken, couperose, rimpels en een slappe huid laten je er ouder, vermoeider en doffer uitzien dan je zou willen. Maar als je alles wilt aanpakken, ben je een eeuwigheid bezig… of toch niet?

  De unieke ThreeForMe behandeling pakt al jouw huidproblemen in één sessie aan. Snel, efficiënt en het resultaat is na één sessie zichtbaar!

  Hoe werkt de ThreeForMe behandeling voor mannen?

  Deze behandeling voeren we uit met twee verschillende lasers. Als eerste behandelen we jouw huid met de MaxG laser, die zich richt op het egaliseren van jouw huid. Hierdoor nemen roodheid, vaatjes en pigmentvlekken aanzienlijk af. Daarna gaan we verder met de Erbium Glass. Deze laser vernieuwt de huid en stimuleert deze tot het aanmaken van collageen en elastine. Het gevolg? Een vermindering van lijntjes, rimpels, (acne)littekens en grove poriën!

  Als kers op de taart verstevigt deze behandeling de huid, voor een goed eindresultaat. De behandeling is veilig en pijnloos en duurt gemiddeld 30 tot 45 minuten.

  We bekijken graag welke behandeling het beste bij jouw huid past, neem gerust contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek met onze huidtherapeut.

   Hoe ben je bij ons terechtgekomen?

   Contactmogelijkheden

   Tattoo Verwijderen met PicoSure Laser in Amsterdam

   Bij Amstelzijde Kliniek gebruiken we de PicoSure laser, een state-of-the-art oplossing voor het verwijderen van tattoo’s. Deze methode is veilig, effectief en werkt op alle kleurentatoeages. Of u nu zwart, groen, blauw, rood, oranje of geel wilt laten verwijderen, de PicoSure kan het aan.

   Hoe werkt het verwijderen van tattoo’s? De technologie achter de PicoSure laser zorgt ervoor dat tattoo inkt door middel van zeer korte pulsen wordt afgebroken in microscopisch kleine deeltjes, veel kleiner dan bij traditionele lasers zoals de Q-switched lasers. Dit maakt het voor uw lichaam makkelijker om de inkt snel en effectief op te ruimen.

   De PicoSure laser bij Amstelzijde Kliniek is uw beste keuze voor snelle en effectieve resultaten. Ontdek hoe u veilig en met minder behandelingen uw tattoo kunt laten verwijderen.

   Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om permanente make-up, straatvuil en zelfs bestralingspuntjes te verwijderen, allemaal met dezelfde geavanceerde techniek.

   Wat zijn de kosten voor het verwijderen van een tattoo?

   De kosten voor het verwijderen van tattoo’s met onze PicoSure laser variëren, beginnend bij €125 voor de kleinste afmetingen. Voor middelgrote tattoos (tot 50 cm²) liggen de prijzen tussen €155 en €245. Grotere afmetingen, tot 150 cm², variëren van €275 tot €365. Voor zeer grote of meerdere tattoos bepalen we de prijs tijdens een persoonlijk consult.

   Dit consult stelt ons in staat de exacte kosten nauwkeurig te bepalen, afgestemd op de specifieke eisen van uw tattoo verwijdering. Onze PicoSure behandeling is ontworpen om effectief en efficiënt te zijn, waardoor u uitstekende resultaten kunt verwachten in minder sessies.

   Maak een afspraak om jouw tattoo te laten verwijderen

   Ontdek zelf waarom zoveel mensen kiezen voor Amstelzijde Kliniek voor het verwijderen van hun tattoo in Amsterdam. Plan uw consultatie vandaag nog!

   Behandeling dunner wordend haar

   Behandeling voor dunner wordend haar bij mannen

   Dunner wordend haar kan vervelend zijn. Wij bieden bij Amstelzijde Kliniek in Amsterdam en Amstelveen een behandeling aan die de haargroei stimuleert, met een vollere haarbos als resultaat.

   Wij gebruiken de XL Hair skinbooster van SkinTech Pharma. Dit is een vloeistof die met een hele kleine naald inbrengen, net onder de hoofdhuid. Deze behandelmethode, ook wel microneedling genoemd, stimuleert de doorbloeding van de hoofdhuid en de aanmaak van haarfollikels. Het resultaat? Geen haaruitval meer en nieuwe haargroei!

   Naast onze effectieve XL Hair skinbooster bieden we nu ook de innovatieve PhilArt behandeling. Deze geavanceerde therapie gebruikt natuurlijke groeifactoren om de haarwortels te revitaliseren en haargroei te stimuleren. De PhilArt behandeling is bijzonder doeltreffend dankzij de nauwkeurige applicatie van deze groeifactoren, direct waar ze het meest nodig zijn. Ervaar de kracht van geavanceerde wetenschap en versterk uw haar met PhilArt bij Amstelzijde Kliniek. Ontdek hoe u uw natuurlijke haardichtheid kunt herstellen en geniet van blijvende resultaten.