Huidverzorging

Cosmeceuticals overzicht

Cosmeceuticals

Bij Amstelzijde Kliniek werken wij met kwalitatief hoogstaande producten voor een optimaal resultaat. Voor de huidtherapieën gebruiken wij SkinCeuticals en Dermaceutic.

Wij adviseren het gebruik van de zogenaamde cosmeceuticals. Dit zijn geen gewone huidverzorgingsproducten, maar producten die een effectief percentage actieve ingrediënten bevatten en die worden gebruikt als voor- en nabehandelingsprogramma bij cosmetische ingrepen zoals laser, peelings en injectables. Daarnaast raden wij dit ook voor de langere termijn aan, dit omdat het zichtbaar verschil maakt ten opzichte van de reguliere cosmetica merken.

SkinCeuticals

SkinCeuticals zijn hoogwaardige huidverbeteringsproducten die Dr. Sheldon Pinnell in 1997 ontwikkelde. Inmiddels zijn de producten in meer dan 40 landen verkrijgbaar en sinds 2019 ook in Nederland.

De wetenschappelijk onderbouwde producten werken heel goed in combinatie met onze IPL-en laserbehandelingen. Eventuele roodheid en zwelling van de huid trekt veel sneller weg na een behandeling.

Wat doen SkinCeuticals precies?

Het doel van de SkinCeuticals is om de huid te beschermen, om schade te herstellen en om toekomstige schade te voorkomen. De producten bevatten ingrediënten waarvan de doeltreffendheid wetenschappelijk is bewezen, zoals vitamine A, antioxidanten, alfa hydroxyzuren (AHA’s), adaptogenen en peptiden. Daarnaast hebben alle SkinCeuticals producten een hoge SPF, zoals factor 30 en 50.

Iedere huid is anders en om zeker te zijn dat we bij jou het allerbeste resultaat behalen, stemmen we de producten af op jouw persoonlijke wensen en de behoefte van jouw huid. Wij vertellen je er graag meer over in een vrijblijvend en kosteloos consult bij een van onze huidtherapeuten. Neem contact met ons op voor een afspraak, we kijken ernaar uit om je te ontmoeten.

Dermaceutic

De huidverzorgings- en verbeteringslijn van Dermaceutic valt net als SkinCeuticals onder de zogenoemde cosmeceuticals.
Dit merk is ontwikkeld in Frankrijk, als een van de eerste bedrijven die ingrediënten gebruiken met hoge percentages gestabiliseerd vitamine C, glycolzuur en hyaluronzuur.
Onze huidtherapeuten zetten deze cosmeceuticals in bij bijvoorbeeld pigmentproblemen, acne en voor huidverjonging. Naast de productlijn ontwikkelt Dermaceutic ook medische chemische peelings . Deze peelings worden binnen de Amstelzijde Kliniek in Amstelveen uitgevoerd door de huidtherapeuten of cosmetisch arts.

We vertellen je met alle liefde meer over de verschillende producten. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende en gratis intake.

dermeceutic-producten-amstelzijde-kliniek