Over Amstelzijde Kliniek

voorkant-praktijk-amstelzijde-kliniek

De missie van oprichter Drs. Hortoglu

Dokter Hayri Hortoglu opende in 2009 de deuren van de Amstelzijde Kliniek in Amstelveen, vlakbij Amsterdam. Hij had op dat moment al jaren ervaring in de cosmetische chirurgie en huidverbetering en werkte jarenlang in het Medisch Centrum Scheveningen. Hij stelde een team van specialisten samen, met wie hij samen werkt aan de missie van Amstelzijde Kliniek: het behouden en/of verbeteren van jouw natuurlijke schoonheid.

Een cliënt is geen dossier

Goed luisteren naar de verlangens van de patiënt staat voor drs. Hortoglu centraal: ‘Ik stel mijzelf altijd de vraag: “Waarom komt iemand hier?” Cliënten zijn voor mij geen dossiers, maar echt mensen.’

Zijn motto? “Wat mooi is, mooi houden. En wat minder mooi is, verbeteren…”

Maar wat is nu “er goed uit zien?”

Is dat voor iedereen hetzelfde of, anders geformuleerd, is schoonheid in een concept te vangen?

Sfeervolle locatie aan de Amstelzijde vlakbij Amsterdam

De Amstelzijde Kliniek voor Botox, injectables en huidverbeterende behandelingen ligt aan de rand van de Ouderkerk aan de Amstel en Amstelveen, op een van de meest idyllische locaties van Nederland. Via de ring rond Amsterdam zijn wij gemakkelijk en snel te bereiken en parkeren kan om de hoek. In het sfeervol ingerichte pand kun je terecht voor huidverbetering, huidverjonging en huidverzorging. Voor zowel mannen als vrouwen bieden wij behandelingen op maat aan, zoals injectables, huidtherapie, laserbehandelingen en chirurgie.