Combinatiebehandelingen

combinatiebehandeling-amstelzijde-kliniek

Iedereen is uniek en geen huid is hetzelfde, waardoor mensen verschillende wensen en behoeften hebben. Het team van de Amstelzijde Kliniek in Amstelveen gelooft in de kracht van samenwerken en in het combineren van verschillende behandeltechnieken om tot het mooiste behandelresultaat te komen. Een stralende, frisse huid in goede conditie, waar nodig gecombineerd met injectables, is de sleutel tot een stralend uiterlijk!

Combinatiebehandelingen in Amstelveen

Wij combineren verschillende technieken, omdat elke huid uniek is en om een passende behandeling vraagt. Door huidverbeterende technieken te combineren kunnen wij een behandeling op maat aanbieden, die exact is afgestemd op jouw behoeften. Je krijgt altijd een persoonlijk intakegesprek met de huidtherepeut of de cosmetisch arts. Zij bekijken jouw perosonlijke situatie en passen het behandelplan daar op aan. Bij Amstelzijde Kliniek streven wij naar een natuurlijk resultaat dat goed past bij jou.

Pigmentvlekken, roodheden en lijntjes

ThreeForMe voor een egale, stralende en jonger uitziende huid.

Voordeel: door het combineren van de MaxG (voor het verminderen van roodheid, zichtbare vaatjes en pigmentvlekken ) met de Erbium Glass 1540 laser (voor lijntjes en een grove(re) huidstructuur ) kunnen we meerdere problemen in één behandeling aanpakken.

Bovenlip lijntjes

Cosmo Peel Forte peeling gecombineerd met een subtiele filler voor mooie lippen.

Voordeel: het grote voordeel van deze combinatie is dat de lijntjes aanzienlijk verbeteren en zachter worden door deze effectieve peeling. Voor de finishing touch en een mooie lipcontour, adviseren wij een filler behandeling.

Donkere kringen

MaxG + milkpeel waar nodig gecombineerd met een fillerbehandeling.

De MaxG en de milkpeel worden in één behandeling gecombineerd voor het verminderen van verkleuringen onder de ogen met een fris en stralend effect als gevolg. In het geval van volumeverlies adviseren wij een filler.

Slappere kaaklijn

Een kuur met de HIFU behandeling gecombineerd met fillers of een draadlift voor een strakkere kaaklijn en mooiere contouren.

Voordeel: Een HIFU behandeling bereikt met geluidsgolven de diepere huidlagen. De huid wordt lokaal in de diepte verwarmd, wat de aanmaak van collageen op lange termijn stimuleert. Het resultaat is een strakkere kaaklijn. Voor de finishing touch en een optimaal effect, adviseren wij waar nodig een draadlift of filler behandeling.

Kraaienpootjes

Botox in combinatie met laser/peeling voor de behandeling van kraaienpootjes.

Voordeel: botox geeft binnen enkele dagen een mooi resultaat. Door de combinatie met een laserbehandeling of peeling verbetert de huidstructuur op de lange termijn. Collageen en elastine verbeteren waardoor de huid rondom de ogen steviger en strakker wordt met minder zichtbare lijntjes.

Verslapping hals

Een kuur met de HIFU in combinatie met een Profhilo behandeling en waar nodig botox voor een mooie, jongere huid in de hals.

Voordeel: Een HIFU behandeling bereikt met geluidsgolven de diepere huidlagen. De huid wordt lokaal in de diepte verwarmd, wat de aanmaak van collageen op lange termijn stimuleert. Het resultaat is een strakkere huid. De combinatie met Profhilo zorgt voor een nog beter effect, omdat dit de huid intensief voedt, hydrateert en het collageen stimuleert. Samen zorgt dit voor versteviging en verbetering in de huidstructuur. Botox kan ervoor zorgen dat de zichtbare spieren in de hals zachter worden.