Ervaringen

8,9
Berekende score

Goed luisteren naar de wensen van de patiënt staat voor ons centraal. Waarom komt iemand hier? Cliënten zijn voor ons geen dossiers maar mensen. Ons motto? “Wat mooi is, mooi houden. En wat minder mooi is, verbeteren…”

Image title

Blij met mijn LANLUMA behandeling voor de billen!
Na mijn zwangerschappen was mijn lichaam veranderd. De rondingen van mijn billen en heupen wenste ik meer volume te geven en de huidstructuur te verbeteren. Voor mij is het van belang dat het natuurlijk zou ogen en voelen.
Vanwege de negatieve verhalen op internet over bil-implantaten en de lipofilling van de billen durfde ik deze behandeling niet te ondergaan. Om te onderzoeken wat voor andere mogelijkheden er zijn bezocht ik Drs. Hortoglu van de Amstelzijde Kliniek. In een goed gesprek heeft deze arts mij de opties en voor- en nadelen van behandelingen met mij besproken. We kwamen uit op de behandeling met Lanluma injecties voor de billen, een behandeling met poly-melkzuur injecties.
Ik heb vier behandelingen ondergaan met elke een tussenpozen van 6 weken. De behandeling zelf duurt een klein uurtje en het pijnniveau valt reuze mee. De
verdovingsprikjes zijn eigenlijk het vervelendste. Na de behandeling voelt het gebied de eerste paar dagen wat beurs maar je kan meteen je dagelijkse bezigheden weer oppakken.
Het is een geleidelijk proces en het vergt soms geduld maar dat zie ik juist als een voordeel omdat de verandering niet direct zal opvallen voor je omgeving. Het voelt en ziet er natuurlijk uit. Ik voel mij zelfverzekerder en vrouwelijker en ik ben ontzettend blij dat ik deze behandeling heb ondergaan. Mijn foto’s spreken voor zich.

Botox

Ik woon zelf in plastic surgery land: USA. Ik heb nooit een behandeling daar aangedurfd, bang voor extreme veranderingen of een ‘plastic’ gezicht na botox en fillers. Bij dr. Hayri voelde ik me onmiddellijk op mijn gemak en na uitleg heb ik botox en fillers gekregen. De behandeling was super kundig en het resultaat verbluffend natuurlijk. Ik ben geen natuurlijke schoonheid maar het is fijn om in de spiegel te kijken en geen vermoeid boos gezicht te zien. Deze arts is een kunstenaar.

Ooglidcorrectie

3 juli voor een ooglidcorrectie geweest, wat viel dat mee en wat een mooi resultaat, nu na een week al! Jammer dat ik het niet jaren eerder heb gedaan en er zo tegen op zag.

– Jolande
Image title
Natuurlijk!

Altijd super tevreden met het mooie maatwerk van dr. Hortoglu! Niet teveel en het blijft natuurlijk, precies wat ik wil!! Ik stuur iedereen hierheen.

– Margré
Image title
Neuscorrectie

Erg tevreden met mijn neuscorrectie met fillers. Het was mijn tweede keer en ook deze ging perfect.

– Tessa
Image title
Topkliniek

Ik heb meerdere goede ervaringen gehad bij deze kliniek. Je wordt uitgebreid en heel geduldig geïnformeerd door de zeer aardige medewerkers. dr. Hayri adviseert kundig en eerlijk over de mogelijkheden en het beste resultaat.

– Samyra
Image title
Hij is de beste in rimpels te laten verdwijnen!
– Sarah, Den Haag
Image title
Wikken en wegen

Na lang wikken en wegen toch de stap genomen! Voelde me meteen op mijn gemak bij dr. Hortoglu. Uitstekend consult en hij heeft exact maatwerk geleverd. Complimenten!

– Richard
Image title
Wederom prima resultaat!
– Remco
Image title
Ik kan niet meer zonder. Ik heb Azzalure tegen mijn migraine gehad en mijn leven heeft weer inhoud! Ik blijf.
– Marieke
Image title
Super goed

Ging super goed! bedankt, ben echt heel blij mee X

– Alice
Top

Ging top Hayri bedankt! Ben zeer tevreden!

– Anne-lien
Image title
De beste

Top arts, de beste van Nederland!

– Dinie
Image title
Zenuwachtig

Heeeel zenuwachtig was ik voor de neusfillers. Wat heeft dr. Hortoglu mij gerustgesteld en goed behandeld ik ben héééél erg blij!
Dr. Hortoglu is mijn guru!

Image title
Legitimeren?!

Sinds ik ben begonnen bij Dr. Hortoglu moet ik mij altijd legitimeren bij het kopen van alcohol in de supermarkt 😉 ( ik ben 36).

Image title
Professioneel

Bedankt voor professionele aanpak en mooi resultaat!

Erna
Image title
Fantastisch!

Fantastisch collega! better than ever!
Complimenten!

 

Image title
Guru!

Ik ben zeer tevreden met Dr. Hortoglu! Ik weet dat hij zijn best doet en ik ben net voor de 3de keer bij hem geweest! mijn guru!

– anoniem
Image title
Azzalure

Ik kan niet meer zonder! Azzalure tegen mijn migraine! Mijn leven heeft weer inhoud! Ik Blijf!

– Marieke
Rust!

Rust! De kliniek en Dr. Hortoglu stralen veel rust uit en voor iemand die de behandeling best spannend vond is dat heel fijn!

– Annabel
Niets geen plastic gezicht

Ik heb afgelopen week een restylane behandeling bij drs.H.Hortoglu ondergaan. Het ging om de variant restylane subQ waarbij ingevallen wangen, maar ook verlies van volume rond neus en mond wordt bijgewerkt. Dit doe ik nu al voor het derde jaar, het blijft telkens een jaar zitten en moet dan weer even bijgewerkt worden. het resultaat is verbluffend, ik zie er veel uitgeruster en mooier uit,de trekjes die je krijgt als je ouder wordt,vermoeidheid maar ook stressverschijnselen zijn nu weer verdwenen. Ik vind het knap dat iemand zo goed kan inschatten hoe de mimiek in het gezicht werkt, dit kan verfraaien zonder dat je persoonlijkheid wordt aangetast. Niets geen plastic gezicht maar gewoon mooi ouder worden. H.Hortoglu heeft ook botox in mijn frons en in het voorhoofd gespoten waarbij mijn mimiek nog goed werkt, ook hier weer die natuurlijke look! Hij luistert echt naar de wensen die je hebt. De behandeling is niet pijnlijk en met een half uurtje sta je weer buiten. Volgend jaar ben ik weer van de partij!

– Caroline
Image title
Migraine aanval

Ik had dit graag jaren geleden geweten, dat had veel ellende bespaard.
De hoofdpijn en/of migraine aanvallen zijn een poos bijna helemaal weg geweest! Vandaag heeft dr. Hortoglu mij weer behandeld en ga pijnloos de komende tijd in.
!! Iedereen moet dit weten die aan chronische hoofdpijnen lijdt!!

– I. van de M.
Image title
Bedankt

Bedankt voor je deskundigheid en luisterend oor naar mijn wensen, samen komen we altijd tot het beste resultaat! xxx Diana

Diana
Image title
Geen nummer

Elke keer als ik hier de deur uitloop ben ik weer heel erg blij! Dr. Hortoglu neemt de tijd, luistert naar wat je veranderd wilt hebben en geeft zijn mening. Je bent geen nummer maar iemand die hij graag aan alle wensen wil voldoen. Heel fijn! En daarom kom ik ook steeds weer terug! vertrouwen vind ik belangrijk!
frances

– Frances
Image title
Ooglid correctie

Piece of cake ;))

– Susanne
Image title
GE-WEL-DIG!

xx Annelies en Jutta

Tevreden

Ik kom hier al jaren en altijd tevreden over het resultaat! God bless you!!
David

– David
Gelukkig

Superblij met de resultaten en service. Ik kom sowieso terug!!! Alvast gelukkig nieuwjaar!

– Zeinab
Meegevallen

Super mee gevallen, echt heel blij mee!
groetjes Bonny

– Bonny
Image title
Superblij

Viel reuze mee, superblij! groetjes Sinem

–Sinem
Image title
Strak

Hoofdje staat er weer mooi & strak op!

– Patty W.
Image title
Supertrots

Ik ben supertrots op ’t resultaat, is altijd heel mooi en ziet er natuurlijk uit!
God bless you!
xjes

– Farah
Image title
The best!

The best Dr. there is! So I am so glad that you’re my doctor for a long time!

– Annette H.
Image title
Blij!

Ik ga hier ALTIJD( al 5 jaar) blij vandaan!

– L.
Natuurlijk

Eerste keer hier, ik geloof dat ik het echt buiten verwachting mooi vind! zo natuurlijk, precies wat ik in mijn hoofd had! Mooi!
groet, Lois

– Lois
Mooie neus

Ik wist niet dat je met fillers ook een mooie neus kon krijgen! Ik ben zeer tevreden, heel erg bedankt!

– Niran
Open blik

Ik KIJK weer met een open blij de wereld in en ben af van die enorme vermoeidheid! Zo enorm netjes gedaan, super bedankt!
Yvonne

– Yvonne
Image title
Dikke 10!

Ik ben hartstikke blij met mijn onder en bovenooglid correctie. Dr. Lommen is ook geweldig en dr. Hortoglu zijn fantastische artsen!! Vriendelijk ook en ik ben blij dat ik hier terecht ben gekomen. Mijn cijfer voor deze kliniek is een dikke 10! Lies is ook geweldig, een receptionist die oog heeft voor de client!

– Sabine K.
Image title
Soft profile

I am very confident with the result. Dr. Hortoglu gave me a new softer profile with contouring my lips and changing my nose profile. I will re do it and would very like recommend him to my friends! I came from Germany to Dr hortoglu, because i trust him.

Image title
Kunstenaar

Ik ben ontzettend tevreden. Hortoglu is een kunstenaar die precies weet wat hij doet. Ik vertrouw hem volledig als hij adviseert en ik ben er achteraf altijd tevreden mee!

– ELS
Image title
Opknapbeurt

Altijd een geweldig ” doktersbezoek” vlak voor mijn Bday even een opknapbeurt. Ik was ooit je eerste en blijf komen tot ik de laatste ben! mijn favo dokter, I love tuesdays,
liefs San

– San
Image title
Migraine behandeling, ik ben een ander mens

Wil laten weten dat de anti migraine behandeling die ik bij Drs. H. Hortoglu heb ondergaan geweldig werkt, ik sta zonder hoofdpijn op! Mijn leven bestond uit dagelijkse hoofdpijn en de bestrijding ervan, ik sliep slecht door de migraine die bijna iedere dag wilde doorbreken. Nu, na de behandeling heb ik een compleet ander leven en ben ik een ander mens.

– Imana van der M.
Subtiel

Zorgzaam, subtiel, zorgvuldig

– Birgitte
Altijd gezellig!

Altijd gezellig tot het moment van prikken. Maar ik ben altijd blij als ik op weg naar huis ga. Dank je wel!

– Susan
No any other doctor in the whole world

We wouldn’t go to any other doctor in the whole world! Dr. Hortoglu is our Hero!! Looking into the mirror is a “happy” event these days!

– J&J
Image title
Super mooi geworden mijn lippen

Super mooi geworden mijn lippen

– Maxime
Image title
Super

Beste allen,
Altijd weer super om hier te zijn! Bedankt en tot de volgende keer.

– Peter
Image title
Meedenken

Dank voor al het “meedenken” en de voorlichting/begeleiding naar de behandeling(en). Mede door een gastvrije ontvangst door Lies!!!

– Anne
Image title
Klaar voor Valentijn!

Blij mee en klaar voor Valentijn!

– Katja
Image title
Tevreden

Altijd weer zeer tevreden!

– Jo
Opknapbeurt

Bedankt voor de opknapbeurt!

– Petra
Je wordt er blij van!

Het is soms wat gevoelig, maar je wordt er wel blij van als je geweest bent. Bedankt weer Hayri Hortoglu!

– Errol
Vertrouwen vind ik heel belangrijk

Elke keer als ik hier de deur uitloop ben ik weer heel erg blij! Dr. Hortoglu neemt de tijd, luistert naar wat je veranderd wilt hebben en geeft z’n mening. Je bent geen nummer maar iemand die hij graag aan alle wensen wil voldoen. Heel fijn! en daarom kom ik ook steeds weer terug! Vertrouwen vind ik heel belangrijk!

– Katrina
Image title
Deskundigheid

Bedankt voor je deskundigheid en luisterend oor naar mijn wensen. Samen komen we altijd tot het beste resultaat. Xxx

– Liana
Image title
Botox behandeling wenkbrauwen liften

Van de week ben ik weer bij drs. Hortoglu in de Amstelzijde kliniek in Oudekerk aan de Amstel geweest. Hier ben ik al meerdere keren geweest voor een botoxbehandeling. Vanwege de afstand ben ik een keer in mijn eigen omgeving naar een ander dokter geweest. Nou daar ben ik van teruggekomen. Ik was een hoop geld kwijt, voelde mij niet op mijn gemak en was niet tevreden. Toen dacht ik ach ik word een dagje ouder en ik moet er maar aan wennen dat ik rimpels heb. Ik ga niet meer. Nou daar ben ik wel van terug gekomen. Ik had een vermoeide zorgelijk uitstraling door de rimpels in mijn voorhoofd, de kraaiepootjes en mijn hangende mondhoeken en heb toch weer een afspraak bij drs. Hortoglu gemaakt. Hij luistert eerst naar wat je wil en kijkt goed naar je gezicht voordat hij gaat behandelen. Hij heeft 1 zone voor mijn voorhoofd berekend, maar verdeeld het over je hele voorhoofd zodat het een natuurlijk resultaat geeft en mijn wenkbrauwen nu gelift zijn. Nu een paar dagen later kan ik het resultaat al goed beoordelen. Mijn zorgen op mijn voorhoofd zijn verdwenen en mijn mondhoeken staan weer vrolijk. Als ik nu in de spiegel kijk zie ik dat de vermoeidheid is verdwenen. Ik heb hier weer een onwijse boost van gekregen (en die had ik echt hard nodig). Dus iedereen. Het is inderdaad waar, als je in de spiegel kijkt en de vermoeidheid is verdwenen krijg je echt energie. Ik wacht nooit meer zo lang.

– Ria
Image title
Lachrimpels

Ik ben schoonheidsspecialiste en HAD lachrimpels tot in mijn haargrens. Nu lach ik met lachrimpels die op mijn oogkasrand eindigen. Nog steeds een stralende lach maar nu ook mooi om te zien van opzij. Ik ben goed en duideljk voorgelicht voor de behandeling en heb de behandeling als bijna pijnloos ervaren. Zelfs de rimpeltjes die op mijn neusbrug zijn ingespoten voel je bijna niet. Op aanraden van een huidtherapeut en na wat zelfstudie, heb ik gekozen voor drs HORTAGLU. Ik ben erg te spreken over het resultaat. Drs HORTOGLU heeft in de behandeling voor de kraaienpootjes ook een kleine spuitje boven mijn linker wenkbrauw gezet en nu staan na 40 jaar mijn wenkbrauwen even hoog! Kortom ik ben heel blij met de behandeling!! En kom nu al 2 jaar elke 5 maanden bij hem.

– Esther van W.