Huidverjonging

huidverjonging-behandeling-mevrouw-amstelzijde-kliniek-amsterdam

Lijntjes, kraaienpootjes en rimpels

Als je ouder wordt, verandert je huid. Lijntjes, kraaienpootjes en rimpels worden zichtbaarder door verschillende oorzaken. Overmatige blootstelling aan de zon, roken, alcohol en een gebrek aan vitaminen versnellen het proces van natuurlijke huidveroudering. Het is dus aan te raden om goed voor jouw huid te zorgen. Ondanks de goede zorgen, ontkom je niet aan rimpels bij het ouder worden, bijvoorbeeld in de hals, op het voorhoofd en rond de mond en ogen.

Wil jij jouw lijntjes, kraaienpootjes en rimpels vaarwel zeggen? Dan ben je bij Amstelzijde Kliniek in Amstelveen aan het goede adres. Wij bieden verschillende behandelingen aan, waarmee we lijntjes en rimpels flink aanpakken.

Erbium Glass 1540 laser

Voor huidverjonging

Naarmate we ouder worden, vermindert onder andere de celproductie. Dit heeft als gevolg dat er minder collageen en elastine worden aangemaakt. Middels deze laser zijn we in staat het collageen te stimuleren.

Naarmate we ouder worden, vermindert onder andere de celproductie. Dit heeft als gevolg dat er minder collageen en elastine worden aangemaakt. Middels deze laser zijn we in staat het collageen te stimuleren.

Wat is een Erbium Glass behandeling?

De Erbium Glass 1540 laser is een non-ablatieve laser die micro-kolommen in de huid maakt zonder de opperhuid te bschadigen. De laserenergie dringt door in de huid en stimuleert collageenaanmaak. De huidstructuur wordt hierdoor aanzienlijk verbeterd met minimale hersteltijd.

Voor wie is de Erbium Glass behandeling geschikt?

Voor mannen en vrouwen die hun huid willen verjongen. De behandeling is geschikt voor zowel het gezicht als het lichaam. Ook lokaal zetten we deze laser in. Het resulteert in een stevigere huid en in verfijning van lijntjes en grove poriën.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Als je echt een optimaal resultaat wilt, adviseren wij een kuur van drie tot vijf behandelingen.

Kan ik de Erbium Glass combineren met andere behandelingen?

De Erbium Glass laser is goed te combineren met andere huidverbeterende behandelingen zoals fillers, de HIFU en peelings. Hiermee stimuleren we het collageen op verschillende manieren, dat zorgt voor optimale verjonging van de huid. Wij adviseren je om minimaal vier weken tussen twee behandelingen te laten.

Meer weten over onze Erbium Glass behandeling? Neem dan contact met ons op, we vertellen je graag meer!

Huidverslapping

Wat is huidverslapping?

Naarmate je ouder wordt, vermindert de aanmaak van collageen. Het gevolg? Jouw huid wordt slapper. Niet iedereen is daar even blij mee en gelukkig zijn er verschillende behandelingen en mogelijkheden om de verslapping tegen te gaan. Bij Amstelzijde Kliniek in Amstelveen zijn we gespecialiseerd in huidverbetering en huidverjonging. Wij kijken samen met jou naar een passende behandeling, zodat je weer stralend door het leven kunt gaan!

HIFU verstrakkende behandeling tegen huidverslapping

Om verslapping tegen te gaan hoef je niet meteen onder het mes bij een cosmetisch chirurg. Er zijn verschillende technieken die de verslapping van jouw huid tegengaan, zonder dat er een operatie aan te pas komt. Een van die methoden is een HIFU verstrakkende behandeling.

Wat is een HIFU behandeling?

HIFU is de afkorting van High Intensity Focused Ultrasound. De naam zegt het al, deze methode werkt met geluidsgolven, die de diepere huidlagen bereiken. De huid wordt lokaal verwarmd, wat de aanmaak van collageen stimuleert. Deze methode is heel effectief bij een slappe of slapper wordende huid.

Voor wie is de HIFU behandeling geschikt?

Voor mannen en vrouwen die hun huid willen verjongen. De behandeling is geschikt voor de kaaklijn en hals en ook voor de wangen en de huid rondom de ogen. HIFU geeft bij die laatste een mooi liftend effect van de wenkbrauwen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Als je echt een optimaal resultaat wilt, adviseren wij een kuur van drie behandelingen.

Kan ik HIFU combineren met andere behandelingen?

HIFU is goed te combineren met andere huidverbeterende behandelingen zoals fillers , laser en peelings. Hiermee stimuleren we het collageen op verschillende manieren, dat zorgt voor verjonging van de huid. Je krijgt het beste effect als je de HIFU behandeling toepast vóór een filler- of draadbehandeling. Wij adviseren je om minimaal zes weken tussen twee behandelingen te laten.

Bij laser, peelings of botox is de volgorde niet belangrijk. Deze behandelingen versterken elkaar.

Meer weten over onze HIFU behandeling? Neem dan contact met ons op, we vertellen je graag meer!

De Cosmo Peels (Forte)

Voor huidverjonging /huidverbetering

Peelings welke zorgen voor versnelde afschilfering van de huid zijn zeer geschikt voor verbetering van de huid.

Wat is een Cosmo Peel behandeling?

Deze peelings gebaseerd op trichloorazijnzuur (TCA) worden in verschillende percentages gebruikt – 12, 15, 18%. Deze chemische peeling is een vloeistof die laagje voor laagje op de huid wordt aangebracht. Dit zorgt ervoor dat de bovenste laag van de huid losweekt en wordt afgestoten. Er zal een mooie, nieuwe huid zichtbaar worden.

De Cosmo Peel Forte is intensiever dan de Cosmo Peels, dit is namelijk een combinatie van zuren.

Voor wie is de Cosmo Peel (Forte) geschikt?

Voor mannen en vrouwen die hun huid willen verbeteren en verjongen. Het is geschikt voor de volgende indicaties:

  • Lijntjes en rimpeltjes
  • Een doffe, vale huid
  • Pigmentvlekken
  • Grove poriën
  • Acnelittekens
  • Zonbeschadiging

De Cosmo Peel Forte is een intensieve peeling welke wordt ingezet voor zichtbare huidveroudering, verslapping van de huid en bij acnelittekens.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dit is afhankelijk van de huid en de wens, gemiddeld adviseren wij 1-3 behandelingen

Kan ik de Cosmo Peel (Forte) combineren met andere behandelingen?

De verschillende Cosmo Peel (Forte) kunnen goed gecombineerd worden met andere behandelingen. Dit kan gedaan worden als voor- of juist nabehandeling van een andere methode zoals laser. Dit om het effect te stimuleren en nog beter resultaat te verkrijgen.

Meer weten over onze Cosmo Peel (Forte) behandeling? Neem dan contact met ons op, we vertellen je graag meer!

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een effectieve manier van huidverjonging voor lijntjes en rimpels , maar ook om de huid te verstevigen.
Deze massage is geschikt voor vrijwel ieder huidtype en richt zich op de bindweefsellaag, dat is de laag tussen de spieren en de huid die zorgt voor stevigheid van de huid.

Hoe werkt een bindweefselmassage?

De huidtherapeut van Amstelzijde Kliniek behandelt jouw gezicht, hals en decolleté met diverse massagegrepen. De behandeling duurt een half uurtje en het is handig om te weten dat de grepen stevig zijn, dus jouw huid kan na afloop wat rood zien.

Die speciale massagegrepen zorgen voor een betere doorbloeding en voor afvoer van afvalstoffen. Een bijkomend voordeel is dat jouw huid ook beter voedingsstoffen opneemt na een bindweefselmassage.

Bindweefsel massage

Door de stevige grepen zorgvuldig toe te passen wordt de aanmaak van collageen in jouw huid gestimuleerd. Dit zorgt voor een vermindering van fijne lijntjes en een stralende huid!

Hoeveel behandelingen heb ik nodig voor een goed resultaat?

Voor optimaal resultaat zijn meerdere behandelingen nodig in onze kliniek in Amstelveen. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. De huidtherapeute bespreekt in een persoonlijke intake met je wat de beste aanpak is.

Ben je benieuwd of jouw huid opknapt van een bindweefselmassage? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende intake.

ThreeForMe

Behandeling voor een strakkere huid

Waarom één huidprobleem aanpakken, als je er meerdere in één keer kunt doen?

De meeste mensen hebben niet slechts één huidprobleem, maar een combinatie van meerdere problemen. Denk bijvoorbeeld aan pigmentvlekken, couperose, rimpels en een slappe huid. Als je al deze problemen wilt aanpakken, ben je vaak veel tijd kwijt. Of toch niet? 

De Icon ThreeForMe behandelingen pakken alle huidproblemen aan in één sessie en nog mooier: het resultaat is al na één sessie zichtbaar!

Hoe werkt de ThreeForMe behandeling?

We beginnen met een intakegesprek, waarin we jouw wensen bespreken en kijken wat er mogelijk is met jouw huid. Deze behandeling wordt exclusief bij de Amstelzijde Kliniek in Amstelveen uitgevoerd met de Icon-laser en bestaat uit twee stappen.

We starten met de MaxG laser, die zich richt op het egaliseren van jouw huid. Hierdoor nemen roodheid, vaatjes en pigmentvlekken aanzienlijk af. Aansluitend behandelen we jouw huid met de Erbium Glass. Deze laser vernieuwt de huid en stimuleert deze tot het aanmaken van collageen en elastine. Het gevolg? Een vermindering van lijntjes, rimpels, (acne)littekens en grove poriën!

Als kers op de taart verstevigt deze behandeling de huid, voor een stralend eindresultaat. De behandeling is veilig en pijnloos en duurt gemiddeld 30 tot 45 minuten.

Wat kun je verwachten na de behandeling?

Je herstelt snel na afloop, wel kun je enige roodheid, zwelling en tijdelijke verergering van jouw pigmentvlekjes verwachten. Je hoeft er niet voor thuis te blijven, je mag gewoon je dagelijkse dingen doen na deze behandeling.

Wanneer zie ik de resultaten van de ThreeForMe behandeling?

Je ziet na de behandeling al meteen dat jouw huid egaler en stralender is. De behandeling werkt nog een hele tijd door, hierdoor treden zelfs maanden na de kuur nog verbeteringen op.

Nazorg

Wat houdt nazorg in?

Na een cosmetische ingreep zoals een ooglidcorrectie of een facelift is de nazorg heel belangrijk. Hiermee help je jouw huid om te herstellen, wat het resultaat ten goede komt. Wij bieden hiervoor in onze kliniek in Amstelveen verschillende mogelijkheden, zoals lymfedrainage en verzorgende skincare.

Lymfedrainage

Na een (cosmetische) ingreep zoals bijvoorbeeld een ooglidcorrectie of facelift is er vaak sprake van een tijdelijke toename van vocht. Dit komt doordat de huid en het onderliggende weefsel tijdens de operatie beschadigd worden. Als reactie hierop vormt het lichaam oedeem.

Wat is oedeem?

Oedeem is een overmatige ophoping van vocht in het lichaam. Normaalgesproken voert het lymfesysteem dit vocht af, maar na bijvoorbeeld een ingreep kan dit verstoord worden. Oedeem kan onprettig aanvoelen, het geeft een trekkerig en vermoeid gevoel.

Hoe werkt een lymfedrainage?

Manuele lymfedrainage, ook wel MLD genoemd, is een massagetechniek die het lymfestelsel stimuleert en daarmee de afvoer van vocht bevordert. Het is een zachte massage van de huid, waarbij de huidtherapeut met schuivende en pompende bewegingen de afvoer van vocht stimuleert. Het gevolg is dat afvoerstoffen en oedeem worden afgevoerd.

Wanneer kan ik een lymfedrainage laten doen?

Ongeveer drie dagen na de ingreep kun je starten met de eerste behandeling. De behandeling duurt gemiddeld 30 tot 60 minuten, afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied.

Wil je weten of een lymfedrainiage jou kan helpen?

Neem dan contact met ons op voor een afspraak.