Kaaklijn verstevigen

Waarom met fillers de kaaklijn aanpakken? Een slappe kaaklijn ontstaat door verslapte huid op de kaak, door het verlies van elasticiteit en stevigheid in de huid en door volumeverlies in de wangen. Ook neemt de bot- en spiermassa af als je ouder wordt. Al deze oorzaken zorgen ervoor dat het weefsel op het jukbeen onvoldoende steun heeft en naar beneden zakt, met een slappe kaaklijn en hamsterwangen tot gevolg.

Behandeling voor een strakkere kaaklijn in Amsterdam

We kunnen de kaaklijn verstrakken door een lift te geven met fillers. Door met een filler volume op het jukbeen aan te brengen, wordt de huid iets omhoog gebracht, wat een stevigere kaaklijn tot gevolg heeft. Ook kan het verloren volume in de kaaklijn worden hersteld met fillerproducten als Radiesse, Restylane of Juvederm. Resultaat: een strakkere, stevigere kaaklijn die het gezicht zijn jeugdigheid weer teruggeeft. De kaaklijn met fillers aanpakken is een eenvoudige ingreep.

Andere filler behandeling voor een strakkere kaaklijn

Injectables zijn ideaal om een strakkere kaaklijn te creëren. Een kaaklijncorrectie wordt moeilijker als de verslapping van de huid en het volumetekort ernstiger zijn. Soms is het nodig aanvullende behandelingen te doen naast fillers, zoals een laser- of een HIFU behandeling of een chirurgische ingreep.

kincorrectie-botox-indicatie-amstelzijde-kliniek