Lippen opvullen

vrouw krijgt filler geinjecteerd

Waarom de lippen opvullen?

De mond is een belangrijke blikvanger. Als we iemand in het gezicht aankijken, gaat de aandacht eerst naar de ogen en dan naar de mond. Volle lippen zorgen niet alleen voor een jeugdige uitstraling, maar hebben ook iets sensueels. Niet zo gek dat lippen opvullen bij Amstelzijde Kliniek een vaak uitgevoerde en geliefde behandeling is. Wij streven naar een natuurlijk resultaat dat past bij jouw gezicht en daarvoor komen mensen vanuit heel Europa naar ons toe.

Waarom lip fillers?

Je lippen opvullen biedt een mooie oplossing. Met fillers lippen behandelen wordt dan ook vaak gedaan bij Amstelzijde Kliniek. Of je smalle of volle lippen hebt, is genetisch bepaald. Daarnaast verliezen de lippen naarmate je ouder wordt volume. De lip wordt iets langer, valt naar binnen en wordt smaller. Dit verschijnsel wordt door onze cliënten vaak benoemd als een ‘streng’, een ‘zuinig’ of een ‘zuur’ mondje. Daarom kiezen veel mensen voor dunne lippen opvullen.

Lip fillers Amsterdam

Dunne lippen kunnen met fillers op basis van hyaluronzuur, een lichaamseigen afbreekbare stof, subtiel voller gemaakt worden. Subtiel, omdat een natuurlijk resultaat verreweg het mooiste is. Iedere mond is uniek en heeft zijn eigen mogelijkheden en beperkingen. Helaas worden lippen maar al te vaak verkeerd gevuld of met te veel fillermateriaal ingespoten. Resultaat: een zogenaamde ‘duckface’ of eendensnavel. Bij Amstelzijde Kliniek is dat uitgesloten: bij ons staat een fraai, natuurlijk resultaat dat past bij je gezicht, altijd voorop. De behandelend arts bij Amstelzijde Kliniek maakt op basis van jouw wensen en de mogelijkheden de mooiste versie van jouw mond. Lippen opvullen Amsterdam was nog nooit zo professioneel! We behandelen ook asymmetrische lippen.  Wij verzorgen de beste lip fillers Amsterdam. Je lippen laten opvullen doe je daarom bij Amstelzijde Kliniek!

Zijn lippen fillers pijnlijk?

Je wilt jouw lippen laten opvullen maar vraagt je af of het niet te pijnlijk is? De lippen fillers behandeling is niet pijnlijk, omdat het gebied rond de mond vooraf verdoofd wordt. Met een dun naaldje wordt de filler in de lippen aangebracht. Het is een korte ingreep en zo wordt lippen opvullen wel heel gemakkelijk!