Lippen opvullen

vrouw krijgt filler geinjecteerd

Waarom lippen opvullen?

De mond is een belangrijke blikvanger. Als we iemand in het gezicht aankijken, gaat de aandacht eerst naar de ogen en dan naar de mond. Volle lippen zorgen niet alleen voor een jeugdige uitstraling, maar hebben ook iets sensueels. Niet zo gek dat lippen opvullen bij Amstelzijde Kliniek een vaak uitgevoerde en geliefde behandeling is. Wij streven naar een natuurlijk resultaat dat past bij jouw gezicht en daarvoor komen mensen vanuit heel Europa naar ons toe.

Waarom worden lippen dunner?

Of je smalle of volle lippen hebt, is genetisch bepaald. Daarnaast verliezen de lippen naarmate je ouder wordt volume. De lip wordt iets langer, valt naar binnen en wordt smaller. Dit verschijnsel wordt door onze cliënten vaak benoemd als een ‘streng’, een ‘zuinig’ of een ‘zuur’ mondje. Uw lippen opvullen biedt een mooie oplossing.

Lippen opvullen in Amstelveen

Smalle lippen kunnen met fillers op basis van hyaluronzuur, een lichaamseigen afbreekbare stof, subtiel voller gemaakt worden. Subtiel, omdat een natuurlijk resultaat verreweg het mooiste is. Iedere mond is uniek en heeft zijn eigen mogelijkheden en beperkingen. Helaas worden lippen maar al te vaak verkeerd gevuld of met te veel fillermateriaal ingespoten. Resultaat: een zogenaamde ‘duckface’ of eendensnavel. Bij Amstelzijde Kliniek is dat uitgesloten: bij ons staat een fraai, natuurlijk resultaat dat past bij je gezicht, altijd voorop. De behandelend arts bij Amstelzijde Kliniek maakt op basis van jouw wensen en de mogelijkheden de mooiste versie van jouw mond. We behandelen ook asymmetrische lippen.

Is lippen opvullen pijnlijk?

De behandeling is niet pijnlijk, omdat het gebied rond de mond vooraf verdoofd wordt.

Hoe vaak moet ik lippen opvullen?

Omdat de lippen beweeglijk zijn, zal het resultaat van de behandeling iets korter aanhouden dan bij andere behandelingen met fillers. Reken voor het opvullen van lippen een resultaat dat zes tot negen maanden aanhoudt.