Liquid facelift

Wat is een liquid facelift?

Een liquid facelift is een behandelmethode waarbij het gezicht als één geheel wordt behandeld en kan het effect van een traditionele, operatieve facelift benaderen. Het kan toegepast worden als alternatief voor en mogelijk zelfs om een chirurgische facelift uit te stellen.

Een liquid facelift in de Amstelzijde Kliniek begint met een uitgebreide intake, waarin we jouw wensen en verwachtingen bespreken en uitleggen wat de mogelijkheden zijn. Wij vinden een persoonlijke aanpak zeer belangrijk, zodat we een natuurlijk resultaat krijgen is dat goed bij jou past.

botox-indicatie-01-amstelzijde-kliniek

Liquid facelift in Amstelveen en Amsterdam

Bij een liquid facelift worden niet de individuele rimpels aangepakt, maar herstellen we de contouren en het volume van jouw gezicht. Deze gerichte aanpak zorgt dat het gezicht weer ontspannen en jeugdiger oogt. Waar bij een traditionele facelift de verslapte huid wordt strakgetrokken, wordt bij een liquid facelift het volume hersteld door middel van fillers, in de gebieden van het gelaat waar het volume verloren is gegaan. Door op een aantal strategische punten in het gezicht het volume terug te brengen, wordt de huid gelift, wordt de huid wat strakker, verzachten de rimpels en komen de jeugdige, volle contouren terug. Het geeft een natuurlijk resultaat, er is geen narcose nodig, er is geen risico op littekens en er is een zeer korte hersteltijd. Het verschil met de andere behandelingen bij Amstelzijde Kliniek, is dat de liquid facelift een uitgebreidere behandeling is, die meer tijd vergt en waarbij een grotere hoeveelheid fillerproducten wordt gebruikt.

Wat is het resultaat van een liquid facelift?

Het voordeel van deze behandeling is dat er geen operatie nodig is en dat er diverse combinaties van technieken en producten mogelijk zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Bij Amstelzijde Kliniek, vlakbij Amsterdam, staat ook bij een liquid facelift een natuurlijk resultaat voorop. Niet strakgetrokken, niet opgeblazen, wél fris, uitgerust en jeugdig.