Liquid facelift Amsterdam

Wat is een liquid facelift?

Met liquid facelifts pak je het gehele gezicht aan en geef je het, juist: een lift! Met een liquid facelift heb je niet te maken met naalden en mesjes. Je lift de huid zonder te opereren. Een stuk aantrekkelijker in vergelijking met een traditionele facelift wat wel een chirurgische ingreep is. Het effect van een liquid facelift komt heel dicht in de buurt van een traditionele. Dit is dan ook een groot voordeel.

Liquid facelifts: botox én fillers

Een liquid facelift is een combinatie van een botox- en een fillerbehandeling. Deze twee substanties hebben beide een ander effect. Botox is een spierverslapper en wordt daarom bij een liquid facelift ingebracht bij de fronsrimpels en kraaienpootjes. Fillers worden ingebracht op plekken waar de huid volume heeft verloren om dit zo weer aan te vullen. Het resultaat: een strakkere, gavere huid zonder fijne lijntjes.

Liquid facelift kosten

Ben je nieuwsgierig naar de kosten van een liquid facelift? Het is belangrijk om te weten dat de prijs voor een liquid facelift kan variëren. Dit hangt af van verschillende factoren, zoals de hoeveelheid fillers die nodig zijn en de specifieke behoeften van jouw gezicht. Daarom is het onmogelijk om een vaste prijs voor iedereen te bepalen. We streven ernaar om elke behandeling op maat te maken en de kosten te baseren op jouw unieke situatie. Voor een gedetailleerd inzicht in de potentiële kosten van een liquid facelift, nodigen we je uit om onze tarievenpagina te bezoeken. Hier vind je meer informatie over de prijsstructuur die we hanteren.

Voordelen en nadelen liquid facelift

Een groot voordeel van een liquid facelift is dat je het gezicht lift en verstevigt zonder te opereren. Er komen geen mesjes of zware verdovingen aan te pas en daarom is het een minder heftige ingreep dan een traditionele facelift – die wel chirurgisch is. De ‘probleemgebieden’ worden doeltreffend aangepakt met zowel botox als fillers. Liquid facelift nadelen zijn er ook. De ingreep is namelijk niet permanent en daarom zou je deze behandeling vaker moeten herhalen. Het effect blijft ongeveer een jaar zichtbaar en daarna breekt de huid het geïnjecteerde hyaluronzuur (fillers) vanuit zichzelf af. Bij een traditionele facelift is het effect wel permanent.

Liquid facelifts boeken bij Amstelzijde Kliniek

Een liquid facelift in Amsterdam boeken dat doe je bij Amstelzijde Kliniek. Voordat jij de face lift boekt hebben we eerst een uitgebreide intake. Hierin bespreken we jouw wensen en verwachtingen en leggen we uit wat de mogelijkheden zijn. Wij vinden een persoonlijke aanpak zeer belangrijk, zodat we een natuurlijk resultaat krijgen dat goed bij jou past.

Heb je meer vragen over liquid facelifts? Bekijk dan onze FAQ pagina over de liquid facelift behandeling.

botox-indicatie-01-amstelzijde-kliniek

Liquid facelift-behandeling met fillers in Amsterdam en Amstelveen

Een liquid facelift richt zich niet op het behandelen van afzonderlijke rimpels, maar op het herstellen van de contouren en het volume van je gezicht. Deze specifieke benadering laat je gezicht ontspannen en jeugdiger lijken. Terwijl een traditionele facelift de verslapte huid straktrekt, wordt bij een liquid facelift met fillers het volume teruggebracht in die gebieden van het gelaat waar het is afgenomen. Door het volume op enkele strategische punten in het gezicht te herstellen, krijgt de huid een lift, wordt deze strakker, verminderen de rimpels en komen de jeugdige, volle contouren terug. Dit geeft een natuurlijk resultaat, zonder behoefte aan narcose, risico op littekens, en met een zeer korte herstelperiode. Het onderscheid van de liquid facelift in Amsterdam bij Amstelzijde Kliniek met andere behandelingen is dat het een uitgebreidere procedure is die meer tijd kost en waarbij een grotere hoeveelheid fillers wordt gebruikt.

Wat kun je verwachten van een liquid facelift met fillers?

Het voordeel van deze behandeling is dat er geen operatie nodig is en dat er diverse combinaties van technieken en producten mogelijk zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Bij Amstelzijde Kliniek staat een natuurlijk resultaat van een liquid facelift behandeling natuurlijk voorop. Niet strakgetrokken, niet opgeblazen, wél fris, uitgerust en jeugdig. Voor het beste resultaat van een liquid facelift in Amsterdam kom je bij Amstelzijde Kliniek!

Bekijk onze liquid facelift voor en na afbeeldingen hier.