Liquid facelift

Wat is een liquid facelift?

Met liquid facelifts pak je het gehele gezicht aan en geef je het, juist: een lift! Met een liquid facelift heb je niet te maken met naalden en mesjes. Je lift de huid zonder te opereren. Een stuk aantrekkelijker in vergelijking met een traditionele facelift wat wel een chirurgische ingreep is. Het effect van een liquid facelift komt heel dicht in de buurt van een traditionele. Dit is dan ook een groot voordeel.

Liquid facelift: botox én fillers

Een liquid facelift is een combinatie van een botox- en een fillerbehandeling. Deze twee substanties hebben beide een ander effect. Botox is een spierverslapper en wordt daarom bij een liquid facelift ingebracht bij de fronsrimpels en kraaienpootjes. Fillers worden ingebracht op plekken waar de huid volume heeft verloren om dit zo weer aan te vullen. Het resultaat: een strakkere, gavere huid zonder fijne lijntjes.

Voordelen en nadelen liquid facelift

Een groot voordeel van een liquid facelift is dat je het gezicht lift en verstevigt zonder te opereren. Er komen geen mesjes of zware verdovingen aan te pas en daarom is het een minder heftige ingreep dan een traditionele facelift – die wel chirurgisch is. De ‘probleemgebieden’ worden doeltreffend aangepakt met zowel botox als fillers. Liquid facelift nadelen zijn er ook. De ingreep is namelijk niet permanent en daarom zou je deze behandeling vaker moeten herhalen. Het effect blijft ongeveer een jaar zichtbaar en daarna breekt de huid het geïnjecteerde hyaluronzuur (fillers) vanuit zichzelf af. Bij een traditionele facelift is het effect wel permanent.

Liquid facelift boeken bij Amstelzijde Kliniek

Een liquid facelift in de Amstelzijde Kliniek begint met een uitgebreide intake, waarin we jouw wensen en verwachtingen bespreken en uitleggen wat de mogelijkheden zijn. Wij vinden een persoonlijke aanpak zeer belangrijk, zodat we een natuurlijk resultaat krijgen dat goed bij jou past.

botox-indicatie-01-amstelzijde-kliniek

Fillerbehandeling Liquid facelift Amsterdam en Amstelveen

Bij een liquid facelift worden niet de individuele rimpels aangepakt, maar herstellen we de contouren en het volume van jouw gezicht. Deze gerichte aanpak zorgt dat het gezicht weer ontspannen en jeugdiger oogt. Waar bij een traditionele facelift de verslapte huid wordt strakgetrokken, wordt bij een liquid facelift het volume hersteld door middel van fillers, in de gebieden van het gelaat waar het volume verloren is gegaan. Door op een aantal strategische punten in het gezicht het volume terug te brengen, wordt de huid gelift, wordt de huid wat strakker, verzachten de rimpels en komen de jeugdige, volle contouren terug. Het geeft een natuurlijk resultaat, er is geen narcose nodig, er is geen risico op littekens en er is een zeer korte hersteltijd. Het verschil met de andere behandelingen bij Amstelzijde Kliniek, is dat de liquid facelift een uitgebreidere behandeling is, die meer tijd vergt en waarbij een grotere hoeveelheid fillerproducten wordt gebruikt.

Wil je weten wat de liquid facelift kosten zijn? Bekijk dan onze tarieven pagina.

Wat is het resultaat van een liquid facelift?

Het voordeel van deze behandeling is dat er geen operatie nodig is en dat er diverse combinaties van technieken en producten mogelijk zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Bij Amstelzijde Kliniek, vlakbij Amsterdam, staat ook bij een liquid facelift een natuurlijk resultaat voorop. Niet strakgetrokken, niet opgeblazen, wél fris, uitgerust en jeugdig.

Bekijk onze liquid facelift voor en na afbeeldingen hier.