Peeling

Een gezonde en stralende huid tijdens de herfst & winter

Peelings zorgen er tijdens de herfst en winter voor dat uw huid straalt. Lees hier hoe uw huid mooi, gezond en stralend wordt door middel van peelende behandelingen.

Hoe verzorg ik thuis het beste mijn huid?

De eerste stap bij het verzorgen van de huid, is weten hoe het is gesteld met uw huid. Tijdens ieder seizoen heeft de huid andere behoeften, laat deze in kaart brengen door een schoonheidsspecialist of huidtherapeut. Zij kunnen precies zien wat de huid nodig heeft, door middel van een huidanalyse.

Droge huid

Heeft u ook altijd last van een droge huid wanneer het buiten kouder wordt? Dit komt doordat bloedvaten door de kou samentrekken, waardoor de bloedsomloop verstoort raakt. Het gevolg is dat de talgproductie daalt en de huid sneller uitdroogt. Gebruik daarom in de herfst en winter een vollere crème, zo blijft er altijd een laagje op de huid zitten als extra bescherming.

Vergeet daarnaast ook uw handen niet in te smeren met handcrème. Samen met het gezicht krijgen de handen het meeste te verduren.

De ideale behandeling tijdens de herfst en winter

De koudere maanden zijn zeer geschikt voor het ondergaan van peelings. Een peelende behandeling kan worden uitgevoerd met een vloeistof, op basis van verschillende ingrediënten met elk specifieke eigenschappen. Door de peeling aan te brengen, komt er schilfering van de huid op gang, ook wel exfoliatie genoemd. Afhankelijk van het type actieve bestanddeel kan deze doordringen in verschillende lagen van de huid.

Een tweede optie voor het kunnen verrichten van een peeling is door middel van microdermabrasie, hierbij wordt gebruik gemaakt van apparatuur om de peeling uit te voeren.

In onze kliniek behandelen wij door middel van peelings de volgende huidproblemen:

  • Huidveroudering;
  • Acne & acne littekens;
  • Pigment- en ouderdomsvlekken;
  • Gevoelige huid;
  • Grove poriën.

De peelings verschillen in sterkte. Zo kunt u kiezen tussen een diepe tot medium diepe peeling, deze worden uitgevoerd door de cosmetisch arts en de huidtherapeute. De oppervlakkige tot medium peelings door de huidtherapeute en de microdermabrasie huidverbetering wordt uitgevoerd door onze huidspecialist.

Combinatiebehandeling voor maximaal resultaat

Voor de verbetering van de huid kan een peeling een op zichzelf staande behandeling zijn, echter worden vaak de mooiste resultaten behaald in combinatie met IPL- en laserbehandelingen.

 

Uw huid zichtbaar verbeteren en een oppepper geven deze herfst en winter?

Maak dan snel uw afspraak voor een gratis consult, waarin onze specialisten u advies geven over welke behandeling voor u het beste geschikt is.