Profhilo Body

De prijswinnende anti-aging skinbooster op basis van ultra puur hyaluronzuur.

Stevige buik en bovenarmen dankzij Profhilo® Body

Wanneer je te maken hebt met verslapte huid op je bovenarmen of je buik, wil je er graag een oplossing voor, het liefst zonder chirurgische ingreep. Dan is de anti-aging behandeling Profhilo® Body ideaal! 

Wat is Profhilo® Body?

Profhilo® Body is speciaal ontwikkeld voor het lichaam. De behandeling bestaat net als Profhilo® voor het gezicht, uit een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur en stimuleert de aanpak van collageen en elastine. Hierdoor kan je de huid verstevigen, hydrateren en veerkrachtiger maken.

Waarvoor zet je Profhilo® Body in?

Met Profhilo® Body pak je verslapte huid op je buik en aan de binnenkant van je bovenarmen doelgericht aan. De innovatieve samenstelling met de lichaamseigen stof hyaluronzuur zorgt voor een mooi en vooral natuurlijk resultaat.

Profhilo® Body bij Amstelzijde Kliniek in Amstelveen

De behandeling is vrijwel pijnloos en wordt uitgevoerd door een ervaren cosmetisch arts. Door gebruik te maken van de zogenaamde BAP-techniek, brengt de arts Profhilo® Body aan in 10 anatomisch uitgekiende gebieden. Omdat Profhilo® Body zich goed verspreidt kan je met slechts een paar injecties het gehele gebied bereiken. We adviseren je om een kuur van 2 behandelingen te ondergaan, waar 30 dagen tussen zit.  

De resultaten van Profhilo® Body

Je huid wordt door de Profhilo® Body aan het werk gezet. Daardoor zie je niet direct dezelfde of de volgende dag al resultaat. Deze geleidelijke werking zorgt ervoor dat je lang plezier hebt van de behandeling. Gemiddeld zijn de resultaten na 6 tot 10 weken het beste zichtbaar. In die periode krijgt je lichaam de tijd om nieuwe collageen en elastine aan te maken, voor een stevige, veerkrachtige en goed gehydrateerde huid. 

De Profhilo® Body Kit

Voor deze behandeling werken we met de Profhilo® Body Kit die bestaat uit:

  • 2 voorgevulde Profhilo® Body spuiten van elk 3 ml ultrapuur hyaluronzuur 
  • (48 mg hoog & 48 mg laag moleculair gewicht)
  • 1 flacon Profhilo® Figura Body Cream voor thuis. Deze crème versterkt het resultaat, trekt snel in en is heerlijk rijk en zacht van structuur.
  • Figura Body Patches. Deze gebruiken we in Amstelzijde Kliniek om je huid na de behandeling te kalmeren en te hydrateren.