Profhilo Body Behandeling

De prijswinnende anti-aging skinbooster op basis van ultra puur hyaluronzuur.

Stevige buik en bovenarmen met een Profhilo behandeling

De anti-aging behandeling Profilho Body is perfect wanneer de huid op de bovenarmen of buik verslapt. Hier wil je natuurlijk een oplossing voor en het liefst zonder chirurgische ingreep. Deze speciale Profhilo behandeling is de redder in nood en bij Amstelzijde Kliniek te boeken.

Wat houdt een Profhilo behandeling in?

De Profhilo Body behandeling is speciaal ontwikkeld voor het lichaam. De behandeling bestaat net als Profhilo voor het gezicht, uit een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature al in de huid voor en kan tot 1000 keer zijn eigen gewicht in water dragen. Tijdens de Profhilo behandeling stimuleert het hyaluronzuur dan ook de aanmaak van collageen en elastine. Hierdoor wordt je huid steviger, meer gehydrateerd en veerkrachtiger.

Wat zijn Profhilo bijwerkingen?

Omdat hyaluronzuur een menseigen stof is, wordt de Profhilo behandeling heel goed in het lichaam opgenomen. Er zijn wel bepaalde bijwerkingen die kunnen optreden na de behandeling. Je kunt bijvoorbeeld kleine blauwe plekjes krijgen, wat roodheid zien op de huid of een milde zwelling.  Dit is echter een effect van de injectie en niet van het product zelf. Deze bijwerkingen zullen daarom ook weer snel vervagen, waardoor jij achterblijft met een stevige, gehydrateerde huid door Profhilo. Als je twijfelt over een bijwerking, neem dan altijd contact met ons op (tel. 020 472 38 88).

Profhilo Body behandeling bij Amstelzijde Kliniek in Amstelveen

De Profhilo behandeling is vrijwel pijnloos en wordt uitgevoerd door een ervaren cosmetisch arts bij ons in de kliniek. Door gebruik te maken van de zogenaamde BAP-techniek, brengt de arts Profhilo Body aan in 10 anatomisch uitgekiende gebieden.  De BAP-techniek gaat over het verjongen en verstevigen van de huid. Omdat je met Profhilo de hyaluronzuur goed kunt verspreiden, heb je slechts enkele injecties nodig om het gehele gebied te bereiken. We adviseren je om een kuur van 2 behandelingen te ondergaan, met hier tussen 30 dagen rust.   

De resultaten van een Profhilo lichaamsbehandeling

Je huid wordt door de Profhilo Body aan het werk gezet. Daardoor zie je niet direct dezelfde dag al resultaat. Deze geleidelijke werking zorgt ervoor dat je lang plezier hebt van de behandeling. Gemiddeld zijn de resultaten na 6 tot 10 weken het beste zichtbaar. In die periode krijgt je lichaam de tijd om nieuw collageen en elastine aan te maken. Voor een stevige, veerkrachtige en goed gehydrateerde huid. Geduld wordt dus zeker beloond! Boek jouw Profhilo behandeling hier

De Profhilo Body Kit

Voor deze lichaamsbehandeling werken we met de Profhilo® Body Kit die bestaat uit:

  • 2 voorgevulde Profhilo Body spuiten van elk 3 ml ultrapuur hyaluronzuur (48 mg hoog & 48 mg laag moleculair gewicht)
  • 1 flacon Profhilo Figura Body Cream voor thuis. Deze crème versterkt het resultaat, trekt snel in en is heerlijk rijk en zacht van structuur.
  • Figura Body Patches. Deze gebruiken we in Amstelzijde Kliniek om je huid na de behandeling te kalmeren en te hydrateren.