Profhilo® Structura

Profhilo Structura behandeling

Profhilo® Structura: Innovatieve anti-Aging behandeling

Stap binnen in de exclusieve wereld van Profhilo® Structura, de nieuwste en revolutionaire toevoeging aan de befaamde Profhilo® behandellijn. Deze geavanceerde behandeling biedt een unieke mogelijkheid om de jeugdige uitstraling van uw gezicht te herstellen met behulp van geavanceerde lipolifting technieken. De Amstelzijde Kliniek, in Amsterdam en Amstelveen, is een van de weinige geselecteerde klinieken die de Profhilo® Structura mag uitvoeren. Lees hieronder alles over deze nieuwe behandeling.

Wat is Profhilo® Structura?

Profhilo® Structura is een revolutionaire injectable die zich richt op het verbeteren van het onderhuids vetweefsel. Behandeling met dit product maakt dat het vetweefsel verstevigd wordt en de fat pads gelift worden, wat resulteert in een natuurlijke lift van het gezicht. Deze behandeling gebruikt een hoge dosering ultrapuur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen, waardoor de huid op een natuurlijke wijze wordt gestimuleerd.

Waarom kiezen voor Profhilo® Structura?

Deze behandeling is ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een subtiele, maar effectieve verbetering van hun uiterlijk zonder het gebruik van traditionele fillers. Het is
specifiek ontwikkeld om de stevigheid en elasticiteit van de huid te verbeteren door de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren.

Voordelen van Profhilo® Structura

Profhilo® Sculptura verbetert de elasticiteit en stevigheid van uw huid, terwijl het natuurlijke contouren benadrukt zonder extra volume toe te voegen.

  • Natuurlijk resultaat: Verbetert het gezicht zonder toevoeging van extra volume.
  • Weinig tot geen bijwerkingen: Doorgaans zeer goed verdragen door de huid met minimale kans op bijwerkingen zoals roodheid of zwelling.

Behandelprotocol

De behandeling met Profhilo® Structura wordt gestart met twee sessies, met een tussenperiode van een maand. Afhankelijk van het individuele verouderingsproces en huidconditie kan vier maanden na de initiële behandelingen een onderhoudssessie nodig zijn. Dit protocol garandeert de beste resultaten en een langdurig effect.

Beschikbaarheid en exclusiviteit in Nederland

De Amstelzijde Kliniek is een van de weinig geselecteerde klinieken die de nieuwe Profhilo®
Structura behandeling mag aanbieden. De behandeling wordt vanaf 22 april exclusief aangeboden bij de Amstelzijde Kliniek voor een beperkt aantal cliënten tot de landelijke lancering in september. Dit geeft geïnteresseerden in Amsterdam en Amstelveen de unieke kans om vooruit te lopen op deze innovatieve behandeling.

Boek nu de Profhilo® Structura behandeling

Als u geïnteresseerd bent in een natuurlijke, effectieve behandeling om de tekenen van
veroudering tegen te gaan, is Profhilo® Structura de ideale keuze. Bezoek de Amstelzijde Kliniek in Amsterdam of Amstelveen en ontdek hoe deze exclusieve behandeling u kan helpen uw natuurlijke schoonheid te behouden en te herstellen.

Disclaimer: Profhilo® STRUCTURA is wereldwijd getest en goedgekeurd door de Europese registratie autoriteiten. Vanaf half september zal het verkrijgbaar zijn in Nederland. In een lokale evaluatieperiode kunnen wij vanaf 22 april beperkt toegang bieden tot deze behandeling.