Profhilo behandeling

De prijswinnende anti-aging skinbooster op basis van ultra puur hyaluronzuur.

Profhilo product

Wat is Profhilo?

Profhilo is een dunne gel op basis van ultra puur hyaluronzuur. Hyaluronzuur wordt van nature in de huid geproduceerd en kan tot 1000 keer zijn eigen gewicht aan water vasthouden. Na inspuiting blijft Profhilo 28 dagen in de huid en geeft langzaam hyaluronzuur af, wat de aanmaak van collageen en elastine stimuleert. Het resultaat: een optimaal gehydrateerde huid die jonger en strakker oogt!

Profhilo-behandeling in Amstelveen

De cosmetisch arts plaatst vijf injecties aan beide kanten van het gezicht. Vervolgens verspreidt Profhilo zich als een olievlek in de huid van jouw hele gezicht. Het is dus niet nodig om zoals bij andere technieken op veel plekken te injecteren. Dit verkleint de kans op blauwe plekken en de behandeling is vrijwel pijnloos! In de uren na de behandeling zal je huid wat gezwollen zijn, dit trekt vanzelf weg. Je kunt na de behandeling gewoon jouw dagelijkse bezigheden oppakken.

Wat is het resultaat van een Profhilo-behandeling?

Een Profhilo-behandeling bij Amstelzijde Kliniek stimuleert de productie van collageen en elastine en geeft een natuurlijk resultaat. Als je twee tot drie behandelingen ondergaat met een tussenperiode van vier weken, zie je binnen acht weken het resultaat – een stevigere, goed gehydrateerde huid die jeugdiger oogt.

Het product blijft ongeveer 28 dagen in jouw huid, wat vervolgens doorwerkt voor een langdurig resultaat. Met als gevolg een strakke en gehydrateerde huid. Wij adviseren jou om de behandeling één tot twee keer per jaar te herhalen.

Wat is het verschil tussen Profhilo en fillers?

In tegenstelling tot een behandeling met fillers voegt Profhilo geen volume aan specifieke locaties in het gezicht toe. Het is dus géén alternatief voor het opvullen van bijvoorbeeld jouw lippen, kin of wangen, daarvoor adviseren we een behandeling met fillers. Het effect van Profhilo kun je echt zien als een krachtige hydratatie van de huid.

Waarmee kan ik Profhilo combineren?

Profhilo kun je combineren met alle andere behandelmethodes die we in de Amstelzijde Kliniek aanbieden. In een vrijblijvend intakegesprek kijken we naar jouw wensen en wat jouw huid nodig heeft, zodat we een perfect passend behandelplan kunnen maken. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.