Sculptra

Als je ouder wordt, krijgen rimpels en fijne lijntjes de kans om zich te laten zien. De oorzaak is de afname van de natuurlijke aanmaak van collageen. Collageen geeft je huid volume. Wanneer het collogeen in de huid minder wordt, ontstaan rimpels en lijntjes. Een behandeling met de Sculptra filler stimuleert de aanmaak van collageen en herstelt daarmee het volume in je huid.

Wat is de Sculptra behandeling?

Sculptra is een melkzuurfiller die volume en stevigheid in je huid terugbrengt en die diepe rimpels, zoals de neuslippenplooi gladstrijkt. Doordat de filler de aanmaak van collageen in gang zet, heb je er langdurig profijt van. Na de injectie werkt hij door in je huid, met stap voor stap een jeugdigere, frisse uitstraling als resultaat.

De voordelen van de Sculptra behandeling

Sculptra is een effectieve en duurzame behandeling van rimpels en volumeverlies in je huid. We geven je de belangrijkste redenen om te kiezen voor Sculptra:

  • Het is dé originele collageenstimulator
  • Herstelt je huid geleidelijk 
  • Het natuurlijke resultaat is tot wel 25 maanden na de laatste behandeling zichtbaar

Sculptra behandeling bij Amstelzijde Kliniek in Amstelveen

Het is belangrijk dat een Sculptra behandeling wordt uitgevoerd door een ervaren cosmetisch arts. Bij Amstelzijde Kliniek ben je hiervoor op de juiste plek. De arts kijkt samen met jou naar je wensen en bepaalt welk(e) gebied(en) behandeld worden. De behandeling is vrijwel pijnloos. Na afloop kunnen de geïnjecteerde plekken nog iets gezwollen of gevoelig zijn, dit trekt vanzelf weg. De eerste 5 dagen na de behandeling masseer je de huid 5 keer per dag. De cosmetisch arts laat je zien hoe je dat doet. Deze massage zorgt dat de Sculptra filler goed verspreid wordt en zijn werk kan doen waar dat nodig is. 

De resultaten van een Sculptra behandeling

Het mooie van deze behandeling is, dat hij doorwerkt in je huid, zonder dat je daar iets voor hoeft te doen. Op die manier krijgt je huid de kans om zich rustig te herstellen en nieuwe collageen en elastine aan te maken. Deze twee zorgen samen voor een stevige, soepele en stralende huid. De veranderingen in je huid zijn subtiel. Geduld is een schone zaak en juist door deze geleidelijke verbeteringen geeft Sculptra je een natuurlijk resultaat waar je lang plezier van hebt.