Traangoot behandeling

Hoe goed je ook slaapt, je blijft last houden van wallen, zakjes of donkere kringen onder je ogen. Je ziet er ongewild veel vermoeider uit dan je je voelt. Een traangoot behandeling geeft je in 10 tot 20 minuten weer een wakker uiterlijk. Hoe? Door simpelweg het volumeverlies onder je ogen op te vullen. Hoe gaat dit in zijn werk en wanneer is een traangoot behandeling iets voor jou?

Wanneer kies je voor een traangoot behandeling?

In de volgende gevallen kan een traangoot behandeling effectief zijn.

  • Bij vetzakjes of uitstulpingen onder de ogen
  • Bij donkere kringen onder de ogen
  • Bij wallen onder de ogen

De wallen, kringen of zakjes kunnen erfelijk zijn, maar ontstaan vaak ook door stress, slecht slapen, ouderdom, roken, alcohol of een bepaalde huidtint. Met een traangoot behandeling ben je er snel vanaf.

Zo werkt de behandeling

Volumeverlies bij de traangoot is de grootste veroorzaker van je klachten. Je traangoot is het geultje dat van het binnenste van je ooghoek naar je wangen loopt. Als je last hebt van wallen, donkere kringen of zakjes onder je oog kun je waarschijnlijk precies zien waar hij zit. Tijdens een traangoot behandeling vullen we dit volumeverlies op met een filler. Dit duurt ongeveer 10 tot 20 minuten en is vrijwel pijnloos. Je traangoot wordt opgevuld met de lichaamsbekende stof hyaluronzuur (Restylane). Deze filler is veilig voor je lichaam en wordt vanzelf weer afgebroken.

  • Natuurlijke hyaluronzuur filler
  • Binnen 10 tot 20 minuten behandeld
  • 10 tot 14 maanden resultaat

Het effect van een traangoot behandeling

Na de behandeling is het gebied onder je ogen wat gevoelig en soms licht gezwollen. Voor het optimale resultaat moet je nog even geduld hebben. Na 10 tot 14 dagen heeft de filler zijn werk gedaan. Er is een natuurlijke overgang van de wangen naar je ooglid ontstaan. En nog belangrijker: je kijkt weer met een frisse blik de wereld in!

Het resultaat houdt gemiddeld 10 tot 14 maanden aan. Hierna lost de filler vanzelf op. Met een nieuwe behandeling vul je het een volume eenvoudig weer bij.

Wat kost een traangoot behandeling?

De kosten van een traangoot behandelingen verschillen per situatie. Hierbij kijken we onder andere naar de hoeveelheid en het soort product dat gebruikt wordt.

Meer weten?

Ben je benieuwd of een traangoot behandeling de oplossing voor jou is? Kom vrijblijvend op een consult bij een van onze cosmetische artsen. Dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen.
Wij vertellen je graag meer over de behandelingen tegen wallen en donkere kringen met fillers. Vraag dan een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek aan.