Facelift behandeling met Botox en rimpelvullers

Openingstijden
  • Ma – Za 09:00 – 18:00
    Donderdag 09:00 – 21:00
Contact

“Ik heb er zo genoeg van dat mensen steeds aan me vragen of ik moe ben.”

Botox, rimpelvullers, maar ook een ooglidcorrectie is nodig

Yvonne vindt dat ze er vermoeid uitziet en krijgt dat ook regelmatig te horen. Ze weet dat ze Botox en rimpelvullers nodig heeft maar weet dat haar vermoeide uiterlijk onder andere ook met haar te zware oogleden komt. Dit geeft haar een vermoeid uiterlijk en daarnaast heeft ze er ook echt last van.

Voor een ooglidcorrectie moet je geestelijk klaar zijn

Op het moment dat Yvonne bij ons in de kliniek kwam was ze echter nog niet klaar voor een operatie. Samen met dokter Hortoglu heeft ze de andere opties doorgesproken en zijn zij tot de volgende behandeling gekomen.

Volumeherstel met fillers

Door volumeherstel op een aantal specifieke punten waar het gezicht rondingen nodig heeft krijg je een jeugdigere look terug. Vaak is dit op het jukbeen of hoog op de konen. Yvonne heeft volume herstel gehad in haar wangen, op het jukbeen en een klein beetje in de neus lippenplooi.

Botox behandeling voor rust in het gezicht

Een sterke frons, kraaienpootjes en sterk aanwezige voorhoofdsrimpels heeft Yvonne te danken aan haar levendige mimiek. Na jarenlang intensief gebruik van deze spieren gaan ze langzaam in de huid slijten.

Botox in frons, voorhoofd en kraaienpootjes

In overleg met dokter Hortoglu is besloten dat Yvonne haar fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels met Botox laat behandelen. Je ziet dat het gezicht er frisser en jonger uitziet na de behandeling. Wanneer Yvonne haar behandeling bijhoudt zullen de rimpels steeds verder wegtrekken.

Behandeling

Volume herstel, FillersBotox behandeling

Resultaat

“Het subtiele verschil geeft me een veel zachtere uitdrukking. Ik zie er niet alleen wat jonger uit, ik voel me ook jonger! Nu durf ik ook voor mijn oogleden te gaan.”