Lipvergroting

Openingstijden
  • Ma – Za 09:00 – 18:00
    Donderdag 09:00 – 21:00
Contact

Soms is een lipvergroting alleen boven nodig zoals op onderstaande foto.

“Ik vond mijn bovenlip te smal in verhouding met mijn onderlip. Daarom heb ik alleen mijn bovenlip laten behandelen met als resultaat een natuurlijke uitstraling! Ik ben er heel blij mee.” – onze klant Maxime

Lipvergroting van de bovenlip

Heel vaak willen vrouwen alleen een lipvergroting van de bovenlip. Dit kan zijn omdat ze het gewoon mooier en sensueler vinden of omdat, zoals in Maxime’s geval, er een disbalans is tussen de boven- en onderlip. Bij Amstelzijde Kliniek zijn veel mogelijkheden. Samen met jou maken we een persoonlijk behandelplan zodat het precies past bij jou en je gezicht.

Subtiel je lippen opvullen

Zoals je bij Maxime kunt zien is het resultaat van haar lipvergroting heel subtiel. De bovenlip is net iets voller waardoor er meer balans is tussen onder- en bovenlip. Je krijgt hier dus niet te maken met het ‘eendenbek’-effect, waar veel mensen bang voor zijn bij een lipvergroting. Tijdens het consult en de behandeling kijken we altijd naar jouw huid en jouw gehele uitstraling. Zo gaan we voor een natuurlijk resultaat dat bij je past.