Liquid facelift is volumeherstel

Openingstijden
  • Ma – Za 09:00 – 18:00
    Donderdag 09:00 – 21:00
Contact

Door de liquid facelift of met andere woorden ‘het volumeherstel’ ziet Anne er jaren jonger uit. Na overleg met dokter Hortoglu kwamen zij samen tot de conclusie dat de Liquid Facelift in combinatie met een Botox behandeling het optimale resultaat zou geven.

Liquid facelift, wat is dat nou precies?

Heel simpel gezegd is een liquid facelift het herstellen van volume in het gezicht en de contouren weer wat strakker en ronder maken. Naarmate we ouder worden verliezen we volume in ons gezicht. Hierdoor vallen wangen in en gaan we erg tekenen in het gezicht. Een liquid facelift is altijd op maat.

Jukbeen, wangen en neuslippenplooi

Het volumeverlies op het jukbeen en in de wangen van deze dame is hersteld met Restylane SubQ. Door het volumeherstel wordt de huid gelift waardoor ook de neuslippenplooi minder diep wordt. Haar gezicht heeft hierdoor meer ronding gekregen, waardoor het jonger oogt.

Cosmetisch arts Hayri Hortoglu: “Het verouderingsproces heeft ook voor een groot gedeelte te maken met volumeverlies. Het draait niet alleen om vermindering van collageen en elastine, maar ook het bot-, vet- en spierniveau speelt een belangrijke rol. Vooral op je jukbeenderen en wangen heb je met onderhuids volumeverlies te maken. En dat is waar de liquid facelift uitkomst biedt. “Met deze behandeling herstel je het vetniveau in je gezicht. Alleen doe je dit niet met behulp van vet, maar met hyaluronzuur. Door het volume te herstellen, creëer je ook een ‘facelift’, maar dan zonder te snijden.”

Frons en voorhoofdslijnen

De diepe frons en voorhoofdslijnen van deze dame zijn behandeld met Botox/Azzalure. De dynamische lijnen worden sterk afgezwakt. De ingesleten lijntjes in de huid verdwijnen niet bij de eerste Botox behandeling, maar zullen bij herhaling steeds minder worden omdat de huid de kans krijgt zich te ontspannen.

Lippen

In eerste instantie lag de focus van deze dame niet op haar lippen. Maar toen haar gezicht verbeterde, realiseerde ze dat iets meer volume in haar lippen het plaatje compleet zou maken. De lippen van deze dame zijn behandeld met Restylane.

Behandeling

Volume herstel + Botox behandeling

Resultaat

Vriendinnen vroegen me of ik verliefd was; ze vonden me er zo zorgeloos en uitgerust uitzien!