Doffe en Vale Huid

Als de huidconditie niet optimaal is kan deze er dof en vaal uit zien.
Pigmentvlekjes, vaatjes en een ruwe structuur kunnen ook bijdragen aan een on-egaal ogende huid. Daarnaast kan de huid ook nog eens ontzettend droog zijn wat ervoor zorgt dat lijntjes zichtbaarder worden.

Doffe en vale huid laten behandelen

Bij de Amstelzijde Kliniek werken onze huidtherapeuten met geavanceerde (laser) apparatuur en producten om uw huidconditie te optimaliseren.

Bijvoorbeeld peelings zijn ideaal om de huidstructuur op te frissen en de teint te verbeteren. Een glanzende huid! Amstelzijde Kliniek werkt met Dermaceutic peelings in verschillende sterkten, van super mild tot heel sterk, voor meerdere doeleinden: van pigment, acne (littekens) tot rimpels en verslapping.

Uitgebreid aanbod aan behandelingen

Hier leest u meer over het uitgebreide aanbod van behandelingen om aan uw huidconditie te werken en om uw doffe en vale huid vaarwel te zeggen.

Donkere huide laserbehandeling

Profhilo behandeling

Daarnaast kunt u bij onze cosmetisch artsen terecht voor een Profhilo behandeling.
Profhilo is een dunne gel op basis van ultra puur hyaluronzuur. Hyaluronzuur wordt van nature in de huid geproduceerd en kan tot 1000 keer zijn eigen gewicht aan water vasthouden. Na inspuiting blijft Profhilo 28 dagen in de huid en geeft langzaam hyaluronzuur af.

Het stimuleert de aanmaak van 4 typen collageen en van elastine. Dit wordt bioremodelling genoemd en zorgt voor huidverjonging en verstrakking. Het resultaat: Een optimaal gehydrateerde huid die jonger en strakker oogt!

Binnen de Amstelzijde kliniek werken de cosmetisch artsen en huidtherapeutes nauw samen om de mooiste (natuurlijke) resultaten te behalen !

Profhilo product