Ingevallen wangen en jukbeenderen

De vorm van het jukbeen en wangen bepalen voor een groot deel de vorm van je gezicht. Een mooie volle wang en hoge jukbeenderen geven jeugdigheid aan het gezicht. Als je ouder wordt, neemt de elasticiteit af en zakt het onderhuidse vetweefsel naar beneden met ingevallen wangen en een afgevlakt jukbeen als resultaat.

Fillers voor jukbeenderen en ronde wangen

De jukbeenderen verliezen hun ronde vormen door de jaren. Soms vallen de jukbeenderen zelfs in. Door de leegte worden rimpels duidelijker zichtbaar en wordt de neuslippenplooi en de marionettelijn dieper. Met fillers jukbeenderen aanpakken is een heel goede oplossing om dat frisse, jonge uiterlijk terug te krijgen.

Vermoeid uiterlijk door ingevallen wangen

Soms zie je heel duidelijk de vermoeidheidslijn lopen, dit is een lijn die vanuit de binnenste ooghoek over de wang naar beneden loopt. Dit is de traangoot en je gezicht krijgt hierdoor een vermoeide uitdrukking. Bij Amstelzijde Kliniek kun je ook een specifieke traangootbehandeling boeken voor het opvullen van wallen en donkere kringen bij je ogen.

Jukbeenderen opvullen met fillers in Amstelveen

Een van de meest effectieve manieren om de jeugdige vormen terug te krijgen is door de wangen op te vullen en volume terug te brengen op het jukbeen. De vormen worden weer ronder, de neuslippenplooi wordt minder diep en de contouren sterker. Ook worden de lijnen van het gezicht weer rond en vloeiend. Het resultaat is een frisse en jeugdige uitstraling. Afhankelijk van de mate van volumeverlies in de wangen en op het jukbeen kunnen we de wangen opvullen met hyaluronzuur zoals Restylane of Juvederm. Met fillers jukbeenderen behandelen is dus heel effectief!

Ingevallen wangen bij atleten

Vaak zie je bij atleten ook volumeverlies in het gezicht. Hier kan het nodig zijn om meer volume te gebruiken. In dat geval is een behandeling met Restylane of Juvederm Voluma een zeer doeltreffende oplossing. Zo kun je met fillers de wangen en jukbeenderen opvullen voor een fris en gezond gezicht.