Ons team

Dr. Hayri Hortoglu

Dokter Hayri Hortoglu

Cosmetisch arts en directeur

Dokter Hortoglu werkt al ruim 24 jaar als arts en met 20 jaar ervaring als cosmetisch arts zit de cosmetische geneeskunde in zijn bloed. Een natuurlijk resultaat en een persoonlijke behandeling staan bij hem voorop.

Ter bevordering van de cosmetische kunde bezoekt Hayri vele trainingen, seminars en congressen, zowel als deelnemer maar ook als spreker. Als founding member van de NVCG (Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde) is Hortoglu betrokken als opleider en lid van de onderwijscommissie. Deze commissie zag haar werk recent bekroond met de overheidserkenning van de titel cosmetisch arts. Daarnaast bekleedt Drs. Hortoglu een bestuursfunctie binnen de DALA (Dutch Aesthetic Laser Association) waarin hij onder andere nauw betrokken was bij de organisatie van het internationale congres Laser Europe in 2014 en 2018. Hij is als cosmetisch arts aangesloten bij de artsenfederatie KNMG.

Een veilige en bescheiden maar effectieve cosmetische behandeling is de basis van het vak maar de toekomst ligt volgens Hayri in de nieuwste ontwikkelingen. Zo is hij ervan overtuigd dat men gezond moet leven maar dat in de nabije toekomst hormoon-suppletie therapieën en stamceltechnologieën een belangrijke rol zullen spelen bij anti-aging behandelingen. “Voor de cosmetische arts ligt hier de uitdaging” aldus Hortoglu.

Lees hier meer over de missie van Dokter Hortoglu.

BIG: 19045732201

Chantal Zindel

Chantal Zindel

Consulent

Hoi, Mijn naam is Chantal, en ik werk sinds maart 2015 met heel veel plezier als consulent bij de Amstelzijde Kliniek. Mijn doel is de begeleiding van al onze cliënten perfect te laten verlopen. Van binnenkomst tot vertrek.
Wat mijn werk zo leuk maakt, is dat wij door open en eerlijk advies echt iets voor onze cliënten kunnen betekenen. Door mijn medische basiskennis, kunnen cliënten bij mij terecht voor vragen over behandelingen. Ik zorg ervoor dat iedereen zich bij mij op zijn gemak voelt en dat ik er echt helemaal voor hen ben. Voor en ook na een behandeling.

Mijn dag is geslaagd als ik cliënten met een grote glimlach de deur uit zie gaan.

01D045A8-8517-4003-9762-6036089205AD

Dokter Etienne Lommen

Plastisch chirurg

Wij werken sinds 2017 samen met Dokter Etienne Lommen van het Operatie Centrum Amstelveen. Hij werkte hiervoor twintig jaar lang als plastisch chirurg in het Vlietland Ziekenhuis. Voor al uw plastisch chirurgische vragen kunt u contact met hem opnemen via onderstaande website.

http://www.dr-etienne-lommen.nl, voor prijzen klik hier.

Ingrid Majoor

Huidtherapeute

Mijn naam is Ingrid Majoor, een vrolijke en ambitieuze huidtherapeut met een enorme passie voor cosmetische behandelingen en ingrediënten. Voordat ik in 2019 afstudeerde als huidtherapeut, ben ik meer dan 10 jaar werkzaam geweest als schoonheidsspecialiste.

In de afgelopen jaren heb ik vele huidproblemen succesvol behandeld door middel van lasertherapie bij onder andere huidveroudering, pigment- en vaatproblematiek en acne. Naast laseren heb ik veel ervaring met peelings en microneedling en ben je voor product advies bij mij ook op de juiste plek. Doordat ik over een brede kennis beschik op het gebied van mijn vakgebied, kan ik een passende oplossing bieden bij diverse huidproblematiek. Daarnaast staan kwaliteit en klantvriendelijkheid bij mij hoog in het vandaal. Mijn dag kan dan ook niet meer stuk als ik een cliënt met een duidelijk behandelplan, een verbeterende huid en een glimlach de deur uit zie gaan.

D9B175ED-1257-4D02-B596-1BFBEC34AD9C

Dr. Eleonora Kirkels

Cosmetisch arts

Mijn naam is Dr. Eleonora Kirkels, ik heb geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Het esthetisch aspect van geneeskunde heeft mij altijd gefascineerd en daarom heb ik ervaring opgedaan binnen de algemene chirurgie en plastische chirurgie. Sind een tijd werk ik als cosmetisch arts, waarin ik mijn passie heb gevonden. Een persoonlijke benadering en een natuurlijk resultaat is waar ik voor sta.

‘Iemand blij en zelfverzekerd maken met een subtiele aanpassing is wat ik mooi vind aan dit vak’.