Lanluma

Rimpels en fijne lijntjes worden zichtbaar als je huid volume verliest. Dit geeft je een oudere en soms zelfs vermoeide uitstraling. Dankzij de collageenstimulerende filler van Lanluma geef je je huid weer een gladde, volumineuze en gezonde uitstraling.

Wat is de Lanluma behandeling?

Lanluma is een collageenstimulerende melkzuurfiller voor zowel het lichaam als het gezicht. Het middel Lanluma stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen, waardoor je huid weer volume en stevigheid krijgt. Fijne lijntjes vallen minder op en je accentueert je natuurlijke rondingen. 

Waarvoor zet je de Lanluma behandeling in?

Sculptra is een effectieve en duurzame behandeling van rimpels en volumeverlies in je huid. Met Lanluma verminder je fijne lijntjes, rimpels en plooien, maar is ook goed voor de behandeling van:

Lanluma behandeling bij Amstelzijde Kliniek in Amstelveen en Amsterdam

Voor een mooi, natuurlijk resultaat is het belangrijk dat je de Lanluma behandeling laat uitvoeren door een ervaren cosmetisch arts. Bij Amstelzijde Kliniek ben je hiervoor op de juiste plek. De arts kijkt samen met jou naar je wensen en bepaalt in welk(e) gebied(en) hij de filler plaatst. De behandeling is vrijwel pijnloos. Na afloop kunnen de geïnjecteerde plekken nog iets gezwollen of gevoelig zijn, dit trekt vanzelf weg. Je kan direct na de behandeling je dagelijkse bezigheden weer oppakken. 

Lanluma voor natuurlijk ronde, volle billen

Lanluma is niet alleen een ideale filler voor het gezicht, je kan er je natuurlijke rondingen mee accentueren. De Lanluma behandeling voor je billen zorgt voor de aanmaak van collageen, waardoor het volume in je billen toeneemt. De vorm wordt ook steviger en ronder met een natuurlijk, mooier gevormd silhouet als resultaat. 

De resultaten van een Lanluma behandeling

De Lanluma behandeling heeft een langdurig resultaat, wat betekent dat je tot wel 2 jaar plezier hebt van de filler. Het resultaat wordt geleidelijk zichtbaar, omdat de collageenstimulatie continu doorwerkt in je huid. Daar hoef je verder niets voor te doen, je huid werkt van binnenuit rustig door. Voor een optimaal resultaat adviseren we je om je huid de eerste 2 weken elke dag 2x 10 minuten te masseren. Zo verspreid je de filler optimaal in het behandelde gebied en krijg je een natuurlijk ogende, stevige en stralende huid.

Nieuwsgierig naar de Lanluma behandeling?

Neem contact met ons op en ontdek wat de mogelijkheden zijn in een vrijblijvend intakegesprek.