Laser ontharen

Laserontharing (of laser ontharen) is de ideale oplossing voor ongewenste haargroei. Ongewenste haargroei kan voor zowel mannen als vrouwen erg vervelend zijn, zeker wanneer je last hebt van donkere haartjes op zichtbare plekken. Zowel de overmatige en ongewenste haargroei als het steeds opnieuw moeten ontharen is niet fijn. Het professionele team van Amstelzijde Kliniek helpt je hier graag mee. Voor laser ontharen in Amsterdam en Amstelveen ben je bij ons aan het juiste adres!

Ongewenste haargroei? Laser ontharen is de oplossing!

Er zijn allerlei methoden om haar te verwijderen, denk aan ontharen, harsen, waxen en epileren. Dit type ontharingsbehandeling geeft snel resultaat, maar hebben ook een groot nadeel: het haar komt steeds weer terug. Hierdoor moet je de hele behandeling opnieuw ondergaan. De effectiefste manier om ongewenste haargroei tegen te gaan is laser ontharen.

Laser ontharen in Amsterdam

Wij bieden een laser behandeling ontharen aan voor verschillende lichaamsdelen. Zo kunnen we je jouw gezicht ontharen met een laser, maar de populairste behandeling is benen ontharen met laser.

Hoe werkt laser ontharen?

Ontharen met een laser is een eenvoudig proces. Het pigment in het haarzakje absorbeert het laserlicht waardoor het haarzakje beschadigt. Nadat het haarzakje is beschadigd, sterft deze af.
Bij ongewenste beharing of overbeharing voert onze huidtherapeut met de Duetto MT van Quanta System een veilige en uitermate effectieve ontharingsbehandeling uit. Deze laser is zeer krachtig, waardoor er relatief weinig behandelingen nodig zijn, gemiddeld zes per gebied. Dit maakt het de beste laser ontharen behandeling die er is.
Het resultaat is een gladde huid, zonder ontsierende en ongewenste haartjes.

Laser behandeling ontharen

Laser ontharen is een populaire methode voor het verwijderen van ongewenst haar. Deze techniek gebruikt geavanceerde laserbehandelingen om haarzakjes te vernietigen. Het is bekend als de beste optie voor langdurige resultaten. Ontharen met laser is effectief voor verschillende huidtypes en haarstructuren. In vergelijking met traditionele methoden biedt laser ontharen een veilige en efficiënte oplossing. Veel mensen kiezen voor de laser behandeling ontharen vanwege de precisie en minimale bijwerkingen. Laser ontharen is daarmee een topkeuze voor diegenen die een gladde, haarvrije huid wensen.

Tijdens de behandeling tekenen we het te behandelen gebied af, maken we de huid schoon en starten we met het laser ontharen. Afhankelijk van het gebied kan de behandeling als gevoelig, warm en prikkelend worden ervaren. Om de laser behandeling ontharen wat meer comfort te geven, maken we gebruik van een apparaat die koude lucht op de huid blaast. Op deze manier is een ontharingsbehandeling goed vol te houden.

Na de behandeling

De dag van de ontharingsbehandeling en de dag erna kan de huid nog wat warm en gloeiend aanvoelen. Dit verdwijnt vanzelf. Het stukje haar wat nog in de huid zit zal in de loop van 1-2 weken uitvallen. In de daaropvolgende weken zal de haargroei vertragen, wat maakt dat er al minder vaak geschoren hoeft te worden. Om alle haren effectief te behandelen zijn er vervolgbehandelingen nodig.

Laser ontharing: prijs

De laserontharing prijs hangt af van verschillende factoren. De kosten van het laser ontharen liggen daarom ook tussen de €95 euro en €395. Dit is vooral afhankelijk van het gebied dat je wilt ontharen. Zo is laser ontharen van het gezicht €95 en ligt het benen ontharen met laser rond de €250.

Wil je meer weten over laserontharing? Bekijk dan onze pagina met de meest gestelde vragen over laserontharing.

Heb jij interesse in een laserontharing behandeling? Het beste laser ontharen van Amsterdam doe je bij de Amstelzijde Kliniek. Wij helpen jou graag van jouw ongewenste haargroei af, neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek met de huidtherapeut.

Boek een consultatie

    Gewenste datum: