Laserontharing

Laserontharing (of laser ontharen) is de ideale oplossing voor ongewenste haargroei. Ongewenste haargroei kan voor zowel mannen als vrouwen erg vervelend zijn, zeker wanneer je last hebt van donkere haartjes op zichtbare plekken. Zowel de overmatige en ongewenste haargroei als het steeds opnieuw moeten ontharen is niet fijn. Het professionele team van Amstelzijde Kliniek helpt je hier graag mee. Voor laserontharing in Amsterdam en Amstelveen ben je bij ons aan het juiste adres!

Wat kun je doen tegen ongewenste haargroei?

Er zijn allerlei methoden om haar te verwijderen, denk aan ontharen, harsen, waxen en epileren. Deze ontharingsbehandelingen geven snel resultaat, maar hebben ook een groot nadeel: het haar komt steeds weer terug, waardoor je de hele behandeling opnieuw moet ondergaan. De meest effectieve manier om ongewenste haargroei tegen te gaan is laserontharing.

Ongewenste haargroei verwijderen met laserontharingsbehandeling in Amstelveen

Wij bieden laserbehandelingen aan om ongewenst haar in jouw gezicht of op jouw lichaam te verwijderen. Het pigment in het haarzakje absorbeert het laserlicht dat het haarzakje beschadigt, waarna het afsterft.
Bij ongewenste beharing of overbeharing voert onze huidtherapeut met de Duetto MT van Quanta System een veilige en uitermate effectieve ontharingsbehandeling uit. Deze laser is zeer krachtig, waardoor er relatief weinig behandelingen nodig zijn, gemiddeld zes per gebied.
Het resultaat is een gladde huid, zonder ontsierende en ongewenste haartjes.

De ontharingsbehandeling

Tijdens de behandeling tekenen we het te behandelen gebied af, maken we de huid schoon en starten we met de behandeling. Afhankelijk van het gebied kan de behandeling als gevoelig, warm en prikkelend worden ervaren. Om de behandeling wat meer comfort te geven, maken we gebruik van een apparaat die koude lucht op de huid blaast. Op deze manier is een ontharingsbehandeling goed vol te houden. De duur en de laserontharing kosten van de behandeling hangen af van de grootte van het te behandelen gebied. (Zie tarieven voor prijs laserontharing)

Na de behandeling

De dag van de ontharingsbehandeling en de dag erna kan de huid nog wat warm en gloeiend aanvoelen. Dit verdwijnt vanzelf. Het stukje haar wat nog in de huid zit zal in de loop van 1-2 weken uitvallen. In de daaropvolgende weken zal de haargroei vertragen, wat maakt dat er al minder vaak geschoren hoeft te worden. Om alle haren effectief te behandelen zijn er vervolgbehandelingen nodig.

Wil je meer weten over laserontharing? Bekijk dan onze pagina met de meest gestelde vragen over laserontharing.

Heb jij interesse in een laserontharing behandeling? Wij helpen jou graag van jouw ongewenste haargroei af, neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek met de huidtherapeut.